Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mit tehetnék, hogy több...

Mit tehetnék, hogy több programban legyen részem?

Figyelt kérdés

Ma 4 "haveromra" rá írtam, hogy találkozni szeretnék.

Jó az idő, nem szeretnék a szobában dekkolni.

Egyedül az esti munka az ami kiszabadít az itthoni magányból DE az is ESTE VAN.

A másik problémám az, hogy igazságtalannak érzem a velem zajló eseményeket.

Egyszerűen valahogy elérem, hogy ne kedveljenek.

Nem mindenkivel hanem a helyzeteket, hogy ne hívjanak előidézem.

Szóval a társaságból senkinek nem vagyok annyira fontos, hogy közös programokra elhívjanak.

Ha valaki felemlegetni, hogy jajj ő jön (mármint én) nem jön akkor engem le sem hívnak.

2015. jún. 16. 11:03
 1/10 anonim ***** válasza:
És tudod, hogy mi miatt nem hívnak? Mi az, amivel azt a helyzeted előidézed, hogy ne hívjanak?
2015. jún. 16. 11:08
 2/10 anonim ***** válasza:

Hát a leírtak alapján szerintem te akarod is és nem is, vágysz is rá és nem is.

A gyógymód: Határozottság, és akard is a közös programot, máskülönben megérzik rajtad, hogy nem igazán vagy biztos a saját hozzáállásodban!

2015. jún. 16. 11:12
 3/10 anonim ***** válasza:
Tudod Yoda mester mondta ne csak próbáld csináld! :D Bár angolul szebben hangzik! Not try, just do it! :D
2015. jún. 16. 11:12
 4/10 A kérdező kommentje:

Állítólag nem vagyok szimpatikus.

Az egyik sráccal beszéltem akinek próblémája volt velem. Mondtam, hogy változtatok de nem értem, hogy mi a baja velem. Tele van degenerált faszokkal a társaság. Az egyik srác minden programra nemet mond, csak inni tud mégis bírják. A másik rosszindulatú.

Most védem az egóm igen mert minden kis dolgot felfújva látok és nem bírom benyelni.

Én arra gondolok, hogy ha valami rossz dolgot teszek akkor nálam mint kevésbé befogadott tagnál a kirekesztés sokkal erőteljesebben ott van mivel nem vagyok a "falka" tagja.

Tételezzük föl van egy 5-6 tagú társaság.

Gyakorlatilag ebből a társaságból 2 emberrel vagyok úgy ahogy jóba.

Mind a kettő akkor találkozik velem (szívesen találkoznak) ha éppen nincs jobb programjuk. Ezt valahogy megtudom érteni. Szóval az ember ilyen. Én is mondtam már le programot egy jobb programért.

Viszont azt nagyon hiányolom, hogy ezek a haverjaim látják, hogy alig van programom még sem segítenek.

Az egyik arra hivatkozik, hogy azért nem hív el nagyobb társasági összejövetelre mert, hogy az ottani egyik tag nem kedvel.

De könyörgöm kérdezem, hogy mi a baja velem és nem mond konkrétat. A másik azért, mert kinevettem a barátnőjét valami kis apró dolog miatt ami után nem győztem elnézést kérni.

Biztos bennem is van hiba. De tuti van valami amit nem értek. Mert az képtelenség, hogy ekkora gáz legyen velem.

2015. jún. 16. 11:16
 5/10 A kérdező kommentje:

De ÉN AKAROM. Ma ráírtam több haveromra, ismerősömre, hogy találkozzon velem.

Benne vagyok egy csoportba.

Múltkor valaki felvetette, hogy legyen strandolás.

Mondom oké király.

Úgy hozták össze a strandot, hogy nem tudtam róla.

Ha annyira nem akarják, hogy menjek akkor mi a ....ért vagyok a csoportban?

ARra hivatkoztak később, hogy elfelejtették!!

Ennyit erről...

2015. jún. 16. 11:18
 6/10 anonim ***** válasza:

Hát nem értem, hogy minek vagy olyan csoportba, ahol a leírásod alapján nem kedvelnek... Miért nem keresel egy olyan társaságot csoportot, akik hasonlóan gondolkoznak mint te.

Lehet a barátnő leszólás miatt viselkednek így veled. Nem is értem miért szóltad le, nem veled jár, kérték a tanácsod a barátnővel kapcsolatban? Szóval ha fordított helyzetben leszólnák a barátnődet és mondjuk nem csak egy csaj a többi közül, és tényleg szereted, úgy ahogy van, te mit tennél?

Ebből azt gondolhatták, hogy te egy bunkó f. vagy aki beszólogat mindenkinek... lehet ezért viselkednek veled így.

Én sosem értettem, hogy miért kell olyan csoportba lenni, ahol láthatóan nem fogadják el az embert.

Szerintem mondom a legmegfelelőbb, ha olyan csoportba mész ahol hasonlóan gondolkoznak, mint te...

2015. jún. 16. 11:51
 7/10 anonim ***** válasza:

Egyedül is ugyanúgy jól lehet érezni magadat, mint másokkal. Ha mindig arra vársz, hogy mások hívjanak el, örökre otthon fogsz ülni.

Kezdj el TE közösségekbe, programokra járni, ahol megismerkedhetsz új emberekkel, barátokat szerzel, és aztán már ők fognak téged megkeresni. De neked kell megtenned az első lépést.

2015. jún. 16. 12:05
 8/10 anonim ***** válasza:

Ez bizony így van. Ha amúgy is kicsit rossz szemmel néznek rád, és nem tudnak befogadni maguk közé valamiért, akkor már egy kis hiba is elég, és megint ott vagy, ahol a part szakad.

De ez nincs így jól! Biztos jogos az ő részükről a dolog, de Istenem! Ki nem hibázott még soha életében??

Ha törekedsz is arra, hogy befogadjanak maguk közé, nagyon oda kell figyelned minden megjegyzésedre. De akkor meg milyen barátok/haverok ők??

Itt most azt a két főt értem, akik elvileg a ’legjobb’ barátaid. Valójában ők sem azok, mert nagyon instabil a kapcsolatotok.

Ilyen nincs! Számomra ez elfogadhatatlan lenne, hogy azért ne hívjalak el egy nagyobb összejövetelre, mert ott egy ember nem kedvel téged. Akkor inkább mennék veled. Vagy ne nevezzem magam a barátodnak és ne is keresselek többé.

Nem vagy nekik sajnos olyan fontos, mint a többi srác. A falka kezdi beszippantani őket vagy már meg is történt. Akkor viszont nem marad más, mint ahogy előttem is írták, máshol próbálkozol, olyan helyen, ahol nem ’szégyellnek’ veled barátkozni.

2015. jún. 16. 13:45
 9/10 anonim ***** válasza:

"Tételezzük föl van egy 5-6 tagú társaság.

Gyakorlatilag ebből a társaságból 2 emberrel vagyok úgy ahogy jóba."

"Úgy hozták össze a strandot, hogy nem tudtam róla."

Ideje egy másik társaságot keresni.

2015. jún. 17. 00:34
 10/10 anonim ***** válasza:
A savanyújóskákat senki sem szereti.
2015. jún. 17. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!