Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Félek, hogy meghalok miatta?

Félek, hogy meghalok miatta?

Figyelt kérdés

Van egy Németországban élő lány, akibe szerelmes vagyok és bármit megadnék érte. 2 éve ismerjük egymást és nem barátságnak indult de végül ebben maradtunk bár az elején mondtam neki hogy ez nekem fáj, nem akart elengedni most pedig már nem akarom elküldeni, mert annyira szeretem hogy inkább szenvedek minthogy elküldjem, de barátként képtelen vagyok tekinteni rá. Minden szempontból tökéletes lány. 18 vagyok ő 16 a szülei is szimpatikusak, az sem érdekelne ha nem tudnánk szeretkezni csak had ölelhetném őt. Tavaly amikor találkoztunk fájt a tegnapi pedig már borzalmas volt, 1 hetet töltöttünk együtt, minden tökéletes volt, de miután elment összeestem és depizek megint.

Pedig kívűlről egy sikeres ember vagyok minden össze jön ezt leszámítva, 2 éve állandóan megy a beszélgetés online de hiába attól még nem érzem magam mellett. Soha semmiért nem sírtam szinte, de most mintha hiányozna a szívem is. Ebben az évben még Szerdán tudok találkozni vele, de hogy utána 1 évet hogyan bírjak ki azt nem tudom megmondani. Ma már az öngyilkosságon gondolkodtam csak emiatt és vörösre könnyeztem a szemeimet is. Ez a szeretet az egyetlen dolog am hiányzik az életemből de elérhetetlen számomra.

2015. júl. 19. 16:24
 1/5 A kérdező kommentje:
Van valamilyen tanácsotok hogy mit tegyek?
2015. júl. 19. 16:25
 2/5 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de ha igazan szeretsz valakit, el tudod engedni. En is elengedtem 2 szemelyt, mert muszaj volt.

Nem azt mondom, hogy nem szereted, de el kell fogadnod, hogy mindennek egyszer vege.

A masik az ido. Igen sokan mondjak, de igaz.

Probalj meg ismerkedni, uj kapcsolatokat keresni.

Tapasztalatbol mondom, segiteni fog.

Ha bovebben szeretnel tanacsot kerni, irj privatot.

2015. júl. 19. 16:36
 3/5 A kérdező kommentje:
Ezzel van a bajom, az utóbbi évben kétszer is elakartam engedni, de azt mondta hogy ő továbbra is szeretne velem beszélgetni.
2015. júl. 19. 16:41
 4/5 anonim ***** válasza:

És ha odaköltöznél, vagy kint vállalnál munkát? csak a távolság zavarja?

Eszedbe ne jusson megölnöd magad többet! Lehet hogy pár év múlva már együtt lesztek és nem csak 1 hétre :))

23f

2015. júl. 20. 00:29
 5/5 A kérdező kommentje:

Évek kérdése a kiköltözés, elektrotechnikus leszek jövőre, az egyetemet pedig külföldön is végezhetem igazából. A legboldogabb ember lennék, hogyha összejönne a dolog, de ő is tervez a jövőbe.

Jelenleg csak érettségim van, és csak itthon van olyan munkahelyem ahol már ismernek és becsülnek engem. Kint nehéz lenne végzettség nélkül bármit is kezdeni jelenleg így a távolságot ki kell bírnom, megölni akartam magam, de akkor csak feladnám azt pedig nem gyakran szoktam.

2015. júl. 20. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!