Hol ismerkedhet egy ronda lány?
Figyelt kérdés
Interneten kívül, mert nem akarom, hogy meglássanak az ismerőseim. Diszkókba nem járok, nem az én műfajom, a koncerteket szeretem, mindig egyedül megyek, mert barátaim sincsenek, de soha nem jön oda hozzám senki.2015. júl. 6. 18:31
31/34 anonim válasza:
Nem erdemes vele foglalkozni...bekattant!
32/34 FüligJimmy88 válasza:
Azért még valamit hozzáfűznék a dologhoz: egy osztályba jártam egy lánnyal. Sosem győzöm hangsúlyozni, hogy ronda lány NINCS... Na, hát ő aztán feladta a leckét. Konkrétan bajusza van. Ha nem lenne akkor is megdolgozná az előbb említett nézetemet... Mindegy, elég az hozzá, hogy kiment külföldre, felszedett egy pasit és kettesben körbestoppolták az országot. Szóval nem kell csüggedni, rád is vár valaki. ;)
33/34 anonim válasza:
Csajoknak rengetev lehetoseg all rendellezesre hogy szepitsenek magukon. Nagyon keves ember szuletik szepnek. A szepsegert meg kell dolgozni.
A ronda pasik vannak szar helyzetben sajnsos. Foleg a torpek. :(
34/34 anonim válasza:
írj üzit pár éve én is ronda voltam (most se vagyok szép) kaptam is az oltásokat rendesen de pár éve valahogy meg változtam meg az emberek hozzá állása is más lett :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!