Hol ismerkedhet egy ronda lány?
A külsődet egyszerűen "elítéled, megbélyegzed". De ha emiatt kerülsz el mindenkit ,
aki esetleg megláthatná benned , a szívedben , a lelkedben a szépet , a jót és mindazt ,
amiért szerethető és érték vagy , akkor nem tudom , hogyan találj ilyen embereket .
Kifejezetten szép lány voltam , de ---többek között éppen ezért---olyan elvárásokat támasztottam
magammal szemben , hogy tévedésből se engedjem magam közelébe azokat, ne válasszak olyan
társat , aki azért "szeret" , mert "kívül" szép vagyok, mert "fel lehet vágni velem" pld. egy bulin és
csupán dekorációként használna. Így lettem a későbbiekben olyan , mint te: az a meghasonlott
ember, aki kiközösítette önmagát . Nem volt elég , hogy én "nem "VÁLASZTOTTAM" magam mellé senkit ,
de ugyanezen ok miatt másokat is elzártam attól a lehetőségtől , hogy engem "VÁLASZTHASSANAK".
Magamba fordultam és bár tudtam/éreztem , hosszabb távon nem elégszem meg majd önmagam
"társaságával ", de "bezárkóztam és eldobtam a kulcsot" .
Tanultam (megjegyzem, nem sok sikerrel, mert 3-asnál jobb osztályzatom nem volt. Beilleszkedési
problémám annál több ) Kerestem , mi az , amiben "egyedi" vagyok, amit sok "szép" kortársam"
kevésbé tud és végül is segítséggel találtam meg az általános iskola évei után azokat a célokat ,
tartalmakat , amik ma az önbecsülésemet adják. Nem volt könnyű , nem lettem az
"Élet" nevű tantárgy eminense ...de nem is akarok az lenni. Nem akarok mindenkinek/ és akárkinek
"megfelelni" !
Elég , hogy azok , akinek ma a véleményére adok (nincsenek sokan! ), azok nem sablon szerint
alakított tömegcikknek vagy darabárunak tartanak , de egyéniségnek. Olyannak , nem csak
azt nem felejti, hogy a szépség múlandó , de azt is tudja, hogy az igazi szépség belülről fakad.
Szinte közhely , de attól még igaz!
Te LÁSd meg , ismerd fel , hogy --a hozzászólásokból "ítélve"--, néhányan már most LÁTTUNK
téged. : ) Ugyanis bizonyos értékeid már most arra sarkallt sokakat , hogy írásod alapján alkotott
"képből" VÁLASZra méltassanak. Ez sem érv amellett , hogy feltételezd , további, egyéb érték is
akadhat benned? Olyan, amit vétek magad előtt tagadni , önzés és bűn mások elöl elzárni ?
Akkor rossz hírem van : buksisimogató, hazug bíztatásként nem szokásom "dícsérni"
senkit : Nem az én műfajom. Ellenben szeretek koncertekre járni ....
Tudom : azoknak nehezebb "felemelni a fejét , akiknek az nem üres !
Neked megérné mégis megpróbálni a "tükrödre" önmagadban rátalálni,
hogy ne talmi érték után sóhajtozz , hanem az életre szóló szépségre, tartalomra találj.
Add meg az esélyt, ne csüggedj !
Küldök egy mosolyt : kérlek , add át a címzettnek ! : )
"Egy sportos, szuperjó seggű csaj akkor is jó csaj, ha arcra nem szép."
Ezzel nem értek egyet. Attól még ugyanolyan ronda.
Szia! Nem egy kvaronda csajt látni az utcán, fészen bárhol, boldog párkapcsolatban. Ne temesd magad. Ilyen hozzáállással várhatsz a csodára. El se hiszed majd, ha valaki azt mondja neked,h szerinte szép vagy.
Volt hasonló kaliberű és hozzáállású, kövér, semmilyen arcú lány ismerősöm, felköltözött a fővárosba, új életet kezdett, lefogyott, és egy éven belül házasodott. Boldog. Nem keresni kell a társat, hanem nyitottnak lenni rá, h rád találjon. Én mikor a legjobban nem akartam senkit, 3-an tolongtak. Feladták a leckét :D és én se vagyok egy szépség... sőt.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!