Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hol ismerkedhet egy ronda lány?

Hol ismerkedhet egy ronda lány?

Figyelt kérdés
Interneten kívül, mert nem akarom, hogy meglássanak az ismerőseim. Diszkókba nem járok, nem az én műfajom, a koncerteket szeretem, mindig egyedül megyek, mert barátaim sincsenek, de soha nem jön oda hozzám senki.

2015. júl. 6. 18:31
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
64%
20. Akkor mire izgulsz fel? Hogy milyen kedves? :D
2015. júl. 6. 20:41
 22/34 A kérdező kommentje:
Soha senkinek nem tetszettem, senki nem jött ismerkedni, facebookon se írnak, pedig tettem fel képet is.
2015. júl. 6. 20:42
 23/34 anonim ***** válasza:
100%
Ne a Facebookot használd ismerkedésre.
2015. júl. 6. 21:23
 24/34 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg ilyen csúnya vagy, és soha sehol senki nem próbálkozik nálad, akkor ez nem hely meg alkalom kérdése. Nem a tartózkodási helyeden, hanem magadon kell javítanod. Erre meg sok más lehetőséged nincs, mint hogy sportolj agyba-főbe. Egy sportos, szuperjó seggű csaj akkor is jó csaj, ha arcra nem szép.
2015. júl. 6. 21:27
 25/34 anonim ***** válasza:
83%

A külsődet egyszerűen "elítéled, megbélyegzed". De ha emiatt kerülsz el mindenkit ,

aki esetleg megláthatná benned , a szívedben , a lelkedben a szépet , a jót és mindazt ,

amiért szerethető és érték vagy , akkor nem tudom , hogyan találj ilyen embereket .

Kifejezetten szép lány voltam , de ---többek között éppen ezért---olyan elvárásokat támasztottam

magammal szemben , hogy tévedésből se engedjem magam közelébe azokat, ne válasszak olyan

társat , aki azért "szeret" , mert "kívül" szép vagyok, mert "fel lehet vágni velem" pld. egy bulin és

csupán dekorációként használna. Így lettem a későbbiekben olyan , mint te: az a meghasonlott

ember, aki kiközösítette önmagát . Nem volt elég , hogy én "nem "VÁLASZTOTTAM" magam mellé senkit ,

de ugyanezen ok miatt másokat is elzártam attól a lehetőségtől , hogy engem "VÁLASZTHASSANAK".

Magamba fordultam és bár tudtam/éreztem , hosszabb távon nem elégszem meg majd önmagam

"társaságával ", de "bezárkóztam és eldobtam a kulcsot" .

Tanultam (megjegyzem, nem sok sikerrel, mert 3-asnál jobb osztályzatom nem volt. Beilleszkedési

problémám annál több ) Kerestem , mi az , amiben "egyedi" vagyok, amit sok "szép" kortársam"

kevésbé tud és végül is segítséggel találtam meg az általános iskola évei után azokat a célokat ,

tartalmakat , amik ma az önbecsülésemet adják. Nem volt könnyű , nem lettem az

"Élet" nevű tantárgy eminense ...de nem is akarok az lenni. Nem akarok mindenkinek/ és akárkinek

"megfelelni" !

Elég , hogy azok , akinek ma a véleményére adok (nincsenek sokan! ), azok nem sablon szerint

alakított tömegcikknek vagy darabárunak tartanak , de egyéniségnek. Olyannak , nem csak

azt nem felejti, hogy a szépség múlandó , de azt is tudja, hogy az igazi szépség belülről fakad.

Szinte közhely , de attól még igaz!

Te LÁSd meg , ismerd fel , hogy --a hozzászólásokból "ítélve"--, néhányan már most LÁTTUNK

téged. : ) Ugyanis bizonyos értékeid már most arra sarkallt sokakat , hogy írásod alapján alkotott

"képből" VÁLASZra méltassanak. Ez sem érv amellett , hogy feltételezd , további, egyéb érték is

akadhat benned? Olyan, amit vétek magad előtt tagadni , önzés és bűn mások elöl elzárni ?

Akkor rossz hírem van : buksisimogató, hazug bíztatásként nem szokásom "dícsérni"

senkit : Nem az én műfajom. Ellenben szeretek koncertekre járni ....

Tudom : azoknak nehezebb "felemelni a fejét , akiknek az nem üres !

Neked megérné mégis megpróbálni a "tükrödre" önmagadban rátalálni,

hogy ne talmi érték után sóhajtozz , hanem az életre szóló szépségre, tartalomra találj.

Add meg az esélyt, ne csüggedj !

Küldök egy mosolyt : kérlek , add át a címzettnek ! : )

2015. júl. 6. 21:42
 26/34 A kérdező kommentje:

"Egy sportos, szuperjó seggű csaj akkor is jó csaj, ha arcra nem szép."

Ezzel nem értek egyet. Attól még ugyanolyan ronda.

2015. júl. 6. 21:47
 27/34 anonim ***** válasza:
21%
Ja így van, nekem is tetszett egy csaj egy buliban hátulról, tök jó segge volt meg minden, de mikor megfordult majdnem elokádtam magam.
2015. júl. 6. 22:12
 28/34 anonim válasza:
29%
Ha tényleg olyan rossz a helyzet, akkor valami sötét helyen, barlangban stb. Vagy próbálkozz a helyi gyengénlátó klubban.
2015. júl. 6. 22:23
 29/34 anonim válasza:
25%
KUldj egy kepet cica ;)
2015. júl. 6. 23:31
 30/34 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Nem egy kvaronda csajt látni az utcán, fészen bárhol, boldog párkapcsolatban. Ne temesd magad. Ilyen hozzáállással várhatsz a csodára. El se hiszed majd, ha valaki azt mondja neked,h szerinte szép vagy.

Volt hasonló kaliberű és hozzáállású, kövér, semmilyen arcú lány ismerősöm, felköltözött a fővárosba, új életet kezdett, lefogyott, és egy éven belül házasodott. Boldog. Nem keresni kell a társat, hanem nyitottnak lenni rá, h rád találjon. Én mikor a legjobban nem akartam senkit, 3-an tolongtak. Feladták a leckét :D és én se vagyok egy szépség... sőt.. :D

2015. júl. 7. 23:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!