Hol ismerkedhet egy ronda lány?
Figyelt kérdés
Interneten kívül, mert nem akarom, hogy meglássanak az ismerőseim. Diszkókba nem járok, nem az én műfajom, a koncerteket szeretem, mindig egyedül megyek, mert barátaim sincsenek, de soha nem jön oda hozzám senki.2015. júl. 6. 18:31
11/34 MrPifta válasza:
a szépség relatív dolog, mindenkinek más a szép. Valaki szerint te vagy a világ legszebb lánya.
12/34 anonim válasza:
Hihetetlen, hogy ha egy lány azt mondja magáról, hogy ronda, mindenki meghazudtolja.
13/34 A kérdező kommentje:
Egyetértek utolsó. Pedig én valóban az vagyok.
2015. júl. 6. 19:04
14/34 anonim válasza:
Kapcsolatot akarsz? Vagy csak egy kalandot?
Hisz tudod, tűzoltásra moslékos vödör is jó.
15/34 anonim válasza:
Nemcsak azért gondolod magadról hogy ronda agy, mert egy ideálnak szeretnél megfelelni? Gyakran azért állítják magukról ezt a lányok, mert nem sikerül olyanná változni, mint amilyen képekkel lehet találkozni a divatlapokban, itt-ott.
16/34 anonim válasza:
Mert majdnem minden lány rondának tartja magát. Ha egy kisgyerek mondja rád hogy ocsmány vagy akkor vagy igazán csúnya
17/34 anonim válasza:
Biztos lenne, akinek tetszenél, de valszeg azt meg te találnád rondának.
18/34 anonim válasza:
Miért zavar, ha meglátnak interneten az ismerőseid, ha úgysincs egy barátod sem?
19/34 A kérdező kommentje:
Több kisgyerek is mondta már rám, hogy ronda vagyok szóval...
2015. júl. 6. 20:36
20/34 anonim válasza:
Nekem például nem számít a külső.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!