Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Segítene ez a lelki állapotomon?

Segítene ez a lelki állapotomon?

Figyelt kérdés

22 éves vagyok. Nyúlszájjal születtem, ami annyira nem is zavar már, relatív szépen megvan műtve. Ami zavar, hogy ennek a szövődménye az, hogy az orrom alakja is deformálódott. Az orrom levan nyúlva, szóval eléggé kampós lógó orrom van, az orvos azt mondta, hogy ez az miatt van, mert nem volt elég bőr a felső ajkam és az orrom között, és így az orrom ilyen lógós lett. Azt is mondta, hogy az orromnak nincs kampós alakja, mármint ami a csontot illeti, nincs se púp a csonton se semmi.

Nagyon régóta gondolkodom megműttetni, hogy valami erdeti orrformám legyen. Lényegében az utóbbi időben nem mozdulok ki itthonról, valamiért rámtört ez a szégyenlem ahogy kinézek dolog, ráadásul ez nem is én vagyok, mivel a rendellenességnek "köszönhetem".

Nem túl lányos dolog megműttetni férfi létemre? Ti kiröhögnétek a barátotokat vagy csesztetnétek, ha megműttetné az orrát?

2015. júl. 3. 15:49
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem lányos dolog! Ha teheted műttesd meg, miért ne?? Én azt tenném az biztos!
2015. júl. 3. 15:52
 2/9 Bob the builder ***** válasza:
100%
Ha zavar akkor csináltasd meg.
2015. júl. 3. 16:06
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha nekem lenne, én biztos megműttetném. Nem lányos dolog. Ha meg valaki beszól ezért, sz*rd le. Azt csináld, amit te szeretnél.
2015. júl. 3. 16:06
 4/9 anonim ***** válasza:
67%
Ez a társadalom hibája, hogy mindenki tökéletes akar lenni... 22/f. A nem létező szépségideálok állítják elénk ezt a megfelelési kényszert. :D
2015. júl. 3. 16:25
 5/9 anonim ***** válasza:
31%
Ha kuldessz kepet megmondo gaz e vagy sem
2015. júl. 3. 16:38
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem lányos dolog megműttetni magad. Ilyen kérdést feltenni viszont ostobaság. Hogy jut valakinek ilyen az eszébe? Ha szerinted lányos megműttetni magad, akkor inkább szenvedj.
2015. júl. 3. 17:18
 7/9 anonim ***** válasza:
Nyugodtan műttesd meg, nem gáz. Viszont egy pasinak akár karakteres arca is lehet egy ilyen kis hiba miatt, nem is biztos, hogy rosszul áll.
2015. júl. 3. 20:25
 8/9 anonim ***** válasza:
Férfi létemre én is voltam plasztikai sebésznél. Kicsit más gonddal, de lényegében én is meguntam a sok beszólást, stb, így rászántam magam, nem bántam meg, nem volt kellemes, mert altatást nem akartam, csak helyi érzéstelenítés volt, de annyira szörnyűnek sem mondható a dolog.
2015. júl. 4. 05:00
 9/9 anonim ***** válasza:
Miért lenne?
2015. júl. 4. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!