Segítene ez a lelki állapotomon?
22 éves vagyok. Nyúlszájjal születtem, ami annyira nem is zavar már, relatív szépen megvan műtve. Ami zavar, hogy ennek a szövődménye az, hogy az orrom alakja is deformálódott. Az orrom levan nyúlva, szóval eléggé kampós lógó orrom van, az orvos azt mondta, hogy ez az miatt van, mert nem volt elég bőr a felső ajkam és az orrom között, és így az orrom ilyen lógós lett. Azt is mondta, hogy az orromnak nincs kampós alakja, mármint ami a csontot illeti, nincs se púp a csonton se semmi.
Nagyon régóta gondolkodom megműttetni, hogy valami erdeti orrformám legyen. Lényegében az utóbbi időben nem mozdulok ki itthonról, valamiért rámtört ez a szégyenlem ahogy kinézek dolog, ráadásul ez nem is én vagyok, mivel a rendellenességnek "köszönhetem".
Nem túl lányos dolog megműttetni férfi létemre? Ti kiröhögnétek a barátotokat vagy csesztetnétek, ha megműttetné az orrát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!