Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mi a véleméníetek egy olyan...

Mi a véleméníetek egy olyan férfiról akinek nincsennek barátai de még csak barátnője sincs. Így van értelme az életnek?

Figyelt kérdés
2015. jún. 28. 20:36
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Nincs semmi èrtelme az èletnek alapból.

Ne aggódj, azok akiknek sok ( álszent) barija van, meg párkapcsolatban èlnek( mert egyedül èltkèptelen gyenge kutyák), azok mèg annyira SEM " boldogabbak" , mint te vagy èn. Nagyobb szînjátèk az èletük, mint mienk, akik egyedül, " magányosan" èlnek!

Fel a fejjel, jár el havonta 1x k..zni( de sose jár ugyan ahhoz 2x), melózzál, gyűjtögesd a lóvèt, èvente próbálj legalább 1x külföldre menni " kikapcsódni", találj ki magadnak egy jó hobbit szabadidődben!

Lènyeg, hogy èlj!

Ès lehetőleg ne kösd fel magad!

Sok sikert! ;)

2015. jún. 29. 22:32
 12/24 anonim válasza:
CS:GO :D
2015. jún. 30. 07:43
 13/24 A kérdező kommentje:
Nincs erőm hozzá.
2015. jún. 30. 08:01
 14/24 Juliusz48 ***** válasza:
Elsősorban célt kell találni az élethez. A cél már meghatároz egy csoportot, ahol találsz hasonló érdeklődésű embereket, akikkel barátkozhatsz és esetleg társat is találsz köztük.
2015. jún. 30. 21:46
 15/24 anonim válasza:
Azokhoz csatlakozom, akik azt írták, keress magadnak valami hobbit, de még ennél is jobb, ha találsz egy életcélt. Mindenkinek van valami az életben, ami érdekli, ami felvillanyozza. Keresd meg ezt (ezeket) a dolgo(ka)t. Hidd el, már a keresés alatt is jobban leszel. Egy kutya v. cica is jót tudna tenni. Az állatoktól rengeteg szeretetet kap az ember, és ők úgy szeretnek téged, ahogy vagy, nem ítélkeznek. Ha kutyus lenne, őt még sétáltathatnád is, ami hozzásegítene ahhoz, hogy kapcsolatokat létesíts. Nekem is voltak mély pontjaim, de összekaptam magam és talpra álltam. Neked is menni fog. Rengeteg szépség van az életben, csak nyitott szemmel kell járni. Én máris találtam neked egyet: Nézd, itt vagyunk egy csomóan és Neked szeretnénk segíteni! :)
2015. júl. 2. 08:17
 16/24 kovzso válasza:
Vegyél egy motort!
2015. júl. 3. 07:09
 17/24 anonim válasza:
Értelme mindig van az életnek! Meg kell találni a boldogságot! El kell kezdeni ismerkedni, kimozdulni! Ha otthon ülsz nem is fogsz megismerni embereket és barátkozni. Indulj neki az életnek. Lassacskán körbevesznek majd barátok és egy társ is ott lesz melletted. :-)
2015. júl. 3. 13:21
 18/24 anonim ***** válasza:
Lassan 30 éve, hogy nincs barátom. Haver, talán de inkább, jó ismerős. Az igazi barát, nagyon ritka és nagyon kevés van egy ember életében. Van egy magyar vizslám, kb ilyen kellene legyen egy barát. Neki nem számít, hogy jó kedvem van vagy rossz, jó idő van vagy pocsék, ő mindig mellettem van. Ha ki akarom engedni a gőzt, kimegyek egy meccsre, nem bírom a piát és nem is szeretem. A munkám a hobbim, ha nincs semmi más, beletemetkezem valami munkába és addig nem hagyom abba amíg meg nem oldom. Én mondom neked, semmi sincs véletlen. Valamiért téged az élet megkímél bizonyos emberektől, akiben csalódnál. Hidd el, Ő, legyen az nő vagy férfi, el fog jönni. Tudom, ez téged nem nagyon vigasztal, a sok okos megmondja a tutit, mit pl én. Ismerem ezt az érzést.Légy türelmes, ne ülj a 4 fal között és találkozni fogsz vele. Tudom.
2015. júl. 3. 21:28
 19/24 horex ***** válasza:

Nagyon nehéz így az élet, elismerem

Viszont nem irtad hány éves vagy. Hány éves vagy?

2015. júl. 4. 09:30
 20/24 A kérdező kommentje:
26 f
2015. júl. 4. 21:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!