Akik magányosak azok mire gyűjtenek pénzt az életük során?
Figyelt kérdés
2015. jún. 18. 14:48
11/13 anonim válasza:
Én is egyedül vagyok(41,férfi), jelenleg munkahelyem sincs. Utazni már nincs kivel, a heverok megnősültek, meghaltak, elköltöztek. Azt hiszem, én már a temetésemre gyűjtök.
12/13 anonim válasza:
udv mindenkinek! en 40 eves ferfi vagyok. 16 ves korom ota dolgozom,nehez es kevesbe nehez fizikai munkat. en hamar kuropultem a szuloktol es onallo eletet kezdtem egyedul. voltak ugymond mellettem emberek,de mindig egyedul csinaltam meg mindent segitseg,szulok,es akkori baratok nelkul. munkam munkahelyem mindig volt,es ejjel nappal dolgoztam. most van egy mondhatni komoly ingatlanom,hitelem nincs. de egyedul vagyok,se feleseg,se gyerek,a szulok is messze vannak. es elgondolkodtam hogy mire es minek is koltok en!!?? hogy milyen celom is van!!? de minek kuzdok hajtok!!? tulajdonkeppen a semmiert mert egyedul vagyok es nem is elek ugymond! igy hat nem a penz az ertek a fontos,hanem aki meletted van!!
13/13 anonim válasza:
11
Miért ne utazhatnál egyedül?Persze jobb lenne társaságban de ha azt nézed ezerszer jobb mint a temetésen gondolkozni és arra gyűjteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!