Akik magányosak azok mire gyűjtenek pénzt az életük során?
Jelenleg egy jó autóra "gyűjtök". Bár mikor meglesz a jó autó úgyis eladom. Ha már megvan semmi szükségem rá, lesz új "cél".
Ezen kívül még a nyugdíjra.
A magány nem egyenlő a depresszióval :)
Én boldog vagyok, és feltalálom magam egyedül is az életben. És sokkal sikeresebb vagyok így, mintha mindig azt kéne néznem, ki szúr hátba, és nem kell alkalmazkodnom az emberekhez. Amúgy arra, mint a többi ember kb, nem függ a magánytól. Max nem a barátjaikra és magukra költik, hanem csak magukra...
2,5 hónapja kezdtem el dolgozni, de már vettem a lakásomba új hűtőt és mosógépet. A következő célom egy új számítógép, aztán egy normális fényképező. Ha ezek is megvannak, akkor van még pár bútor, amire szükségem lenne és utána nekiállok gyűjteni egy autóra. Viszont valószínű, hogy mire odáig jutok, addigra már nem magyar fizetésből kell spórolnom.
Hosszú távon én úgy gondolom, hogy nem leszek mindig egyedül és magányos, szóval majd eljön annak is az ideje, hogy építkezni fogok a szüleimnél. Úgyhogy mindig lesz mire gyűjteni.
Ez az hogy nekem sincsen miből gyűjteni.
Teljesen lelomboz hogy nincsen munkahelyem és nem tudok előre lépni , jelenleg gyesen vagyok itthon és még 1 évig tuti hogy nem tudok munkába állni.
Vágyaim azok vannak, de lehet hogy ebben a nincstelenségben lemondtam róla és azért annyira már az sem érdekel.
A fontos dolgok megvannak, van étel az asztalon, számlák fizetve vannak, ház van amibe lakjunk.
Ami marad az megy édességre apróságokra mert olyan csekély.
Egyszer szeretnék egy saját házat, és úgy berendezni, úgy festeni úgy rendben tartani ahogy én szeretném.
De sajnos erről álmodozni sem merek addig míg túl kell élni a munkanélküliséget a gyes időszakot.
Gondolom ebből lejött nektek hogy még szőlőknél lakom.
Ha belenézek a szerényembe rengeteg ruhám van, de alig tudok mit felvenni, vagy túl nagy vagy túl kicsi , azt tudom hogy rövidnadrágból és nadrágból már kezdek kifogyni, szóval asszem megvan a célom amire gyűjteni kell és könnyen elérhtő dolog.
Az édességekről is jó volna leszokni de sajnos gyakran vagyok depis és akkor csak édességgel tudom átvészelni ezt az időszakot.
Amikor veszek valamit akár gyereknek akár páromnak akár családnak vagy magamnak akkor napokig olyan elégedett vagyok , és elkap olyan ihlet hogy még akarok még ilyesmiket.
De sajnos hamar elszáll az ihlet úgy mint a pénz is másra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!