Kétségbe vagyok esve, mi lesz így belőlem?
"nagyon félek attól hogy ha nem lesz mivel lekötnöm magam (eddig ott volt a tanulás és a nyári munka)"
most is tanulhatsz!!! nem az iskolának tanulsz! ha sok szabadidőd van akkor megéri tanulásra fordítani egy részét! az agyad fogékony marad a tanulásra és tanulsz új ismereteket ami elég hasznos lehet...szóval elfoglalni eltudod magad ha akarod...
Én is voltam depressziós, szerencsére nem kellett gyógyszeres kezelést kapnom...én főleg a tanulással foglaltam el magam...nem ismerem a lehetőségeidet, de biztosan van amivel letudod magad kötni :)
"körülöttem mindenkinek van már munkája, vagy párkapcsolata, én meg legszívesebben fel sem kelnék az ágyból, munkát sem keresek, bőgni sem tudok"
lassan ideje összeszedni magad és neked is munkát találni és párkapcsolatot kialakítani...nem egyszerű ezt depressziósan, de ha elég elszánt vagy menni fog :)
Igazából ez úgy működik, hogy hezitálsz rajta egy ideig aztán megtöröd ezt, mert eleged lesz és akkor odateszed magad, megteszel érte mindent, hogy sikerüljön...végül a fáradozásaid meghozzák a gyümölcsöt és végül sikerül is :)
Erőt kell venned magadon és tenned érte...lehet most, nem akarsz eléggé tenni ellene, de idővel majd átesel a holtponton és akkor sikerülni fog. Tapasztalatból mondom :)
Sok sikert és kitartás :)
22F
Kicsit OFF, de szerintem a gyógyszerezés inkább eltávolít a megoldástól. A pszichiáterek előszeretettel alkalmazzák, mert gyors eredményt hoz, de az alapprobléma érintetlen marad, ezért az mindig kiegészül pszichoterápiával(jobb helyeken). Aztán ha javulsz, szép lassan leállítanak a gyógyszerről, vagy mindig egy alacsony dózist kell szedned. Na ilyenkor szoktak sokan visszaesni, megint jönnek a tünetek és megint emelni kell a dózist. Mindezt persze horror árakon.
Inkább pszichológus kellene, az út nehezebb de legalább tényleges eredményt érhetsz el.
Vigyázz, mert a gyógyszeres kezelés visszaüthet munkahelykeresés szempontjából. Egy rakás munkahelyen kapásból kiesel a rostán, nálunk minden jelentkezőnek feltérképezik a betegéletútját, márpedig ott feketén-fehéren jelentkezik minden kezelés amit kaptál, minden gyógyszer amit kiváltottál. Szemét dolog tudom, de így lehet csak bebiztosítani hogy begyógyszerezett (és ezáltal letompult) ember ne kerülhessen a nehézgépek közelébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!