Depresszió "tünete" lehet?
Figyelt kérdés
Néztem egy videót youtube-on és ott mondta egy nő hogy volt egy elég depressziós korszaka...felsorolta, hogy mivel jár....alvászavar...étvágytalanság..stb.. lányom mostanaában nem nagyon eszik..van, hogy napokig semit, látom rajta,hogy van valami hallom, hogy éjszaka nem alszik, volt hogy alvás nélkül ment iskolába..hallom van, hogy sír éjszakánként..nem tudom mi tévő legyek :/...valakinek valami tapasztalat?#depreszio.tiniproblemak.
2015. máj. 20. 07:14
3/6 anonim válasza:
Nem biztos, hogy depresszió, valami bánata van, ami miatt nem tud enni és aludni, lehet szerelmi bánat, de sok minden más is, beszéltél már vele, hogy mi a gondja?
4/6 A kérdező kommentje:
16 éves, beszéltem vele de nem megyek vele semmire..
2015. máj. 21. 00:11
5/6 anonim válasza:
a depresszio/rosszkedv orvosolhato vitaminokkal.süssetek együtt valami sütit és finoman deritsd ki mi a baja...
6/6 A kérdező kommentje:
Vásárolni vittem, de ugysem derűlt ki semmi, barátjától tudtam meg hogy haragszik rám :(
Mivel az apja elhagyott minket 1 éve nekem meg kapcsolatom van azzal a férfivel aki miatt elhagyott az apja..
2015. júl. 1. 12:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!