Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Kitartás? Hogyan?

Kitartás? Hogyan?

Figyelt kérdés
21 éve élek egy faluban, és mindig utáltam. Nem tudom, hogy bennem van a hiba, de sosem jövök ki jól az emberekkel, nagyon kevés barátom van, akiknek tényleg megnyílok. Viszont sok esetben rosszul ítélnek meg emberek, állandóan az megy a faluban, hogy nagyképű vagyok, beképzelt, bunkó, stb. Olyanok is ezt állítják, akik nem is ismernek, mert nem egy korosztály vagyunk, stb..! Nekem már csak a családom maradt a közvetlen környezetemben.. A párom Pesten él/tanul, az a 2-3 ember, aki tényleg a barátom, ők is szétszéledtek (egyetemek, stb miatt messze költöztek) én pedig itt vagyok, mert ide köt a suli... Még van 1 évem, és utána megyek Pestre dolgozni, és a páromhoz költözni, de nagyon nehéz itt.. És tudom, hogy már csak 1 év, és kiszabadulok innen, de nagyon szenvedek, utálnak engem sokan, ezek miatt én is utálok sok embert.. Ha épp nem a párommal vagyok, akkor otthon anyuékkal, vagy a szobámban gépezek, filmezek.. Szeretnék már kiszabadulni innen, ismeretlen emberek közé, mert városban a kutya nem foglalkozik a másikkal úgy, mint faluban (aki szintén falusi, az tudja, miről beszélek), csak annyira messze van még az... És nem tudom, hogy bírjam ki ezt az időszakot.. Mennék már nagyon...
2015. máj. 17. 13:59
 1/2 anonim válasza:
Koncentrálj erre a célra, ez legyen ami erőt ad ahhoz, hogy kibírd ami most van! :) Ha teheted akkor tervezgess hogy miket fogtok csinálni egy év múlva, most pedig próbáld meg felvidítani magad valahogyan, akár hobbival, akár bármivel ami örömet okoz, és ne azokra koncentrálj amik lehúznak.
2015. máj. 17. 19:10
 2/2 anonim ***** válasza:
Teljesen megértelek, én is faluban nőttem fel és mindig is gyűlöltem ezt az elszigeteltséget. De még rosszabb volt az emberek rosszindulata, hogy állandóan azt figyelik, hogy más mit csinál, mert annyira semmi céljuk nincs az életben. Rólam még ennél is rosszabb dolgok terjedtek el. De nekem az a szerencsém, hogy itt van Pest egy köpésre, ezért hálát adok a sorsnak. Szerintem kapcsolj túlélőüzemmódba és építsd az életed, ahogy tudod, ennyit tehetsz. örülj neki, hogy legalább a családoddal nem vagy rosszban, az már tényleg pokol lenne.
2015. máj. 17. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!