Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Kitartás. Ki mennyire kitartó...

Kitartás. Ki mennyire kitartó a céljáért?

Figyelt kérdés
2015. febr. 4. 10:00
 1/5 anonim ***** válasza:
Az attol fugg hogy mi a cel es mennyit kell tenni az elereseert. De altalaban ha a fejembe veszek valamit akkor vegigviszem.
2015. febr. 4. 10:11
 2/5 HengerR ***** válasza:

A céltól és egyéb változóktól függ.

Mikor már nem tartom jó elképzelésnek akkor átértékelem a helyzetet.

Két opció jöhet szóba:

1: céljaim megváltoztatása a körülmények függvényében

2: a körülmények megváltoztatása a céljaim érdekében

Helyzetfelmérés alapján dől el mi a jobb megoldás.

Ez a vállalkozói magatartásom ami hatással van az életemre is persze.

2015. febr. 4. 10:29
 3/5 anonim ***** válasza:
Abszolút nem vagyok kitartó. Feladat kezdőnek vagyok alkalmas, nagyon sok ötlettel, nagy lendülettel, vetem bele magam az újba, de sajnos hamar ráunok (akkor is, ha alapvetően érdekel) és így abbahagyom. Nem túl pozitív tulajdonság, igyekszem ezt javítani.
2015. febr. 4. 11:22
 4/5 anonim válasza:

Nincsenek igazából céljaim...

Sajnos nem tudom nagyon komolyan felfogni a dolgokat, és ezért mindig olyan elv alapján élek aminek az a lényege hogy "ez van és kész. majd lesz valami"

2015. febr. 4. 12:33
 5/5 A kérdező kommentje:
Értem, köszi a válaszokat. Nem akarok senkit megszólni, mindenki más. Az első két írás tetszett.
2015. febr. 6. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!