Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Van itt olyan ember akinek...

Van itt olyan ember akinek nincsenek barátai, se párja és szinte senkivel se beszél?

Figyelt kérdés

Mindig egyedül van. Hogy bírod ezt elviselni?

Én nagyon nehezen.

2015. máj. 3. 18:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

En ez vagyok.

Még fiatal nagyon (16).

Annyiból áll egy napom hogy hazajovok a sulibol és lefekszem, este elalszom és masnap kezdődik előröl.

Én szeretnek csavarogni, de nincs 1 baratom se (aki hivna is)

Soha nem szolitottam meg 1 lanyt se mert beszélni se tudnék miről.

Már elterveztem a jovom.

Elvegzem az iskolát, elmegyek dolgozni, ha osszegyulik a pénz veszek egy kis házat és ott folytatom ugyan ez.

Valtoztathatnek,de nem merek, lusta vagyok es úgysem tudnek.

2015. máj. 11. 20:00
 12/15 íazazazazaza válasza:
Nekem 2 éve van barátnőm, nagyon jó a kapcsolatunk, és széles baráti köröm, én nagyon kiesek innen tudom, de elég rossz lehet, főleg amiket olvastam is...Amugy ajánlani tudom, hogy kösd le magad egy témával, és azzal kapcsolatban biztos lesznek barátaid. Én pl régen nagyon nagy kocka voltam, igaz akkor is voltak barátaim de azt haggyuk...Aztán elkezdtem motorozni és rengeteg új barátra tettem szert... nem tudom érthető-e mit akarok de remélem igen :)
2015. máj. 16. 18:44
 13/15 peti_1985 ***** válasza:

Én is így vagyok a dologgal, de szívesen barátkoznék.

F/29, Budapest

2015. máj. 18. 05:17
 14/15 anonim válasza:
Én 16 évig így voltam. Majdnem, mert volt 1 barátnőm. De vele se beszéltem annyit. Elfoglaltam magam. Folyamatosan zenéltem, festettem, sorozatokat néztem, néha tanultam, stb... De a végén már elég nehéz volt... Aztán gimiben lett még egy barátnőm, aki mellém ült a padban és jóban lett a mögöttem ülőkkel, aztán én is mindig ott voltam amikor beszélgettek és szép lassan én is mertem nyitni feléjük... Mostanra a legjobb barátnőim... Aztán jöttek a nyári munkák és muszáj volt nyitnom az emberek felé és rájöttem, hogy ez mem is olyan rossz...Még mindig nehezemre esik, én eléggé zárkózott vagyok, szóval nekem nagyon össze kell szednem a bátorságom ehhez... De megéri... Már van barátom (pár hónapja), és nem érzem annyira magányosnqk magam... Ha változtatmi akaraz ezen, az csak rajtad múlik... Szólíts meg valakit... Persze nem akárkit... Akivel úgy gondolod hogy van közös téma. Nem kell 30 perces kiselőadást tartanod, vagy sokat beszélgetni... Csak egy egyszerű kérdést tegyél fel.. Pl. Ha suliban/irodai munkaheleyen vagy: ne haragudj van egy radírod/hibajavítód? Elsőre... Aztán egyre többet kérdezel... Persze nem mindig ugyanazt xD Hidd el, megéri megpróbálni! :D
2015. máj. 25. 12:32
 15/15 anonim válasza:
Sajnos 2-3 honapja ez megy nalam is, koltoztunk.. Nincsenek meg ujabb barataim, a regiek leszarnak es nagyon faj hogy egyedul vagyok, csak a csaladom van nekem.
2015. aug. 30. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!