Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Nektek mar volt olyan hogy...

Nektek mar volt olyan hogy öngyilkosok akartatok lenni? Ha igen miert? Érdekelne

Figyelt kérdés
2015. ápr. 20. 19:21
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Utolso előtti ha van kedved irj uzit..
2015. ápr. 20. 19:57
 12/21 anonim ***** válasza:
Két kísérletem is volt, de sajnos nem sikerült. Magányos vagyok és boldogtalan. Néha jobban érzem magam, máskor meg nagyon rossz. De nem hiszem, hogy valaha ki tudnék ebből mászni :(
2015. ápr. 20. 20:33
 13/21 anonim ***** válasza:
9-es vagyok, köszönöm a felajánlást, de nálam csak ront a helyzeten a beszélgetés , de megemberel magam és türelmes leszek és utána meglátom
2015. ápr. 20. 20:39
 14/21 anonim ***** válasza:
Naponta többször is kiszalad a számon vagy áthalad a gondolat az agyamon, bárcsak meghalnék, de valójában sosem gondolom komolyan, csak az adott szituáció kelletetlensége miatt menekülnék. Ha minden össze is omlik körülöttem, akkor sem fogok öngyilkossághoz folyamodni, mindenből van kiút.
2015. ápr. 20. 21:08
 15/21 anonim ***** válasza:

Szinte mindennap gondolok rá.

Több dolog miatt is. Családi okok, és hogy egy szociális analfabéta vagyok. Akiket szeretem meghaltak, apám van meg a bátyám. A bátyám egy szemét, állandóan lopott otthonról, széttörte a dolgokat, fenyegette az embert. Zárni kell mindent, mert senni sincs biztonságban tőle. A sok balhé miatt teljesen befordultam, semmihez sincs kedvem, leveret vagyok. Mindennek tetejére szociális fóbiám van, és nagyon szótlan is vagyok. Nincsenek barátaim, 26 létemre nem volt még barátnőm, most már teljesen kétségbe vagyok esve, hogy egyedül maradok. Nincs pénzem elköltözni, szarhelyen dolgozok, de nincs semmi önbizalmam munkahelyet váltani.

Ennek az életnek nincs semmi értelme, egy szenvedés, mindennap sírások törnek rám. Persze lehetne rosszabb is, de én így élni nem akarok. Nem merek öngyilkos lenni, pedig megváltás lenne.

2015. ápr. 20. 22:30
 16/21 anonim ***** válasza:
0%
#7: Majd fogsz nyugi, legkésőbb öregkorodban.
2015. ápr. 21. 16:52
 17/21 anonim válasza:
30%
Ne tegye senki bármi baja van mindent meg lehet oldani csak abba a percbe gondolja így. Az én véleményem nem éri meg. És még soha nem fordult meg a fejembe és soha nem is fog mert vannak céljaim. :) Elhiszem hogy nehéz. Soha nem csinálok ilyeneket pl: vagdosás..stb 14/L
2015. ápr. 21. 23:51
 18/21 anonim ***** válasza:
53%

"Ne tegye senki bármi baja van mindent meg lehet oldani csak abba a percbe gondolja így."

Köszönjük ezt a tipikus nyálas tiniokádékot ide. Annyira bírom, amikor egy kiscsaj elkezdi osztani az észt a kis rózsaszín, habos-babos, konfettis, cukorborsó világából, nulla élettapasztalattal.

2015. ápr. 22. 12:33
 19/21 anonim ***** válasza:
Nekem a rengeteg csalódás miatt,leginkább szerelmi téren..És még a pasikra mondják hogy szemet e k,hát ahogy velem sokan elbántak lányok,arra jobb szó lenne az undorító :/ Az akinek mindent megadsz,megteszel,szét dolgozod magad,csak hogy neki minél jobb legyen,erre mit kapok?Eldobást,szavakat,amiket elfelejteni sem lehet,próbáltam öngyilkos lenni,2 x is,mindhiába..De attól még mindennap eszembe jut,és az igazi boldogság az lenne,ha már nem élnék..Lehet hogy mindig volt valakim,de mindig csak átverték a fejem,hónapok után.20/F
2015. ápr. 22. 17:41
 20/21 anonim ***** válasza:

Volt ilyen, de mielőtt tevőlegesre fordult volna a dolog meggondoltam magam.

A halállal való szembenézéshez nagy bátorság kell.

Az élethez ennek a fele is bőven elég.

Hát ezért.

2015. ápr. 22. 20:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!