Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Nektek mar volt olyan hogy...

Nektek mar volt olyan hogy öngyilkosok akartatok lenni? Ha igen miert? Érdekelne

Figyelt kérdés
2015. ápr. 20. 19:21
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Unatkoztam.
2015. ápr. 20. 19:22
 2/21 anonim ***** válasza:
Mert értelmetlennek láttam mindent és mindenki leszarta,hogy mi van velem.
2015. ápr. 20. 19:24
 3/21 anonim ***** válasza:
Volt, de ha leírom nem lesz jobb neked se, meg nekem se. Általában azért lesz vki öngyilkos, mert nagyon maga alatt van, vagy olyant tett, amit nem tud feldolgozni.
2015. ápr. 20. 19:29
 4/21 anonim ***** válasza:
Régóta vannak szuicid gondolataim de konkrétan még a vagdosáson kívül semmit sem próbáltam. Azt meg saját magam büntetésére használtam. A gondolatok meg azért fordultak meg a fejemben mert voltak napok mikor senki nem szólt hozzám és senki sem kérdezte hogy vagyok és rájöttem hogy milyen undorító faj az ember és hogy én is ebbe a fajba tartozom
2015. ápr. 20. 19:30
 5/21 anonim ***** válasza:
Persze, mindenkinek megfordul a fejében hébe-hóba.
2015. ápr. 20. 19:34
 6/21 anonim ***** válasza:
45%
Minden héten többször van. Miért? Mert magányos vagyok, a nők szarnak a fejemre és nagy eséllyel soha nem lesz családom, gyerekeim, pedig nagyon szeretnék.
2015. ápr. 20. 19:35
 7/21 anonim ***** válasza:
# 5 Sose fordult még meg a fejemben.
2015. ápr. 20. 19:41
 8/21 FüligJimmy88 ***** válasza:
Egyszer, nem is olyan régen. Részben egy nő miatt, de inkább azért, mert annyi szar összegyűlt, hogy így láttam jobbnak. De nem bánom, hogy nem sikerült. Így is szar, de azóta más szemmel nézem a dolgokat.
2015. ápr. 20. 19:45
 9/21 anonim ***** válasza:
Elhunyt az egyik legfontosabb személy az életemben, a barátaim elhagytak, a pasim éreztette velem, h nem számítok neki és ki is mondta, elvesztettem az álmomat amiért 12 éven át hajtottam, és nem tudtam feldolgozni, amit velem tett egy barom. Ez mind egy fél éven belül történt és depis lettem, utána meg olvasgattam a módszerekről. Aztán döntöttem és amikor már bekészítettem mindent, akkor a szomszédom "megelőzött". Az udvaron álló diófára felkötötte magát. Láttam hogyan nézett ki, ahogy ott lógott már holtan és utána mennyit küzdöttek érte , már hiába. Az kicsit észhez térített, de most megint összejöttek a dolgaim és újra depis kezdek lenni és már a faágakat nézem.
2015. ápr. 20. 19:49
 10/21 FüligJimmy88 ***** válasza:
#9: nem éri meg, hidd el. A nihill egy átmeneti megoldás, aztán idővel könnyebb lesz, nekem elhiheted.
2015. ápr. 20. 19:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!