Annak mik a következményei ha valaki nem jár emberek közé? Tényleg meg lehet "bolondulni" ha valaki nem jár emberek közé?
Figyelt kérdés
Én se járok emberek közé ha tehetem... rosszul vagyok tőllük, szorongok, gátlásos vagyok emberek között, otthon vagy egyedül érzem jól magamat... Az ált. suli+középsuli maga volt a pokol számomra, kiutáltak, kiközösítettek sőt néha vertek is pedig nem bántottam én senkit, mindezek mellett allergiás és ekcémás is voltam, azt emiatt is sokat csúfoltak kb ugynéztek rám mint vmi leprásra (azóta ezt kinőttem már), végül az érettségit is esti tagozaton tettem le (heti 2x kellett csk suliba bemennem). Párkapcsolatom 2 volt, de egyikse tartott 2 hónapnál tovább, nállam sokkal rosszabb, rondább, kövér nők miatt hagytak ott ill a másik meg egy 2 gyerekes kiéltfejű anyuka miatt.. Ugy gondolom h jobb egyedül mintsem hogy emberek közé járjak azt a megvető pillantásaikat figyeljem folyamat.és azon rettegjek h mikor hagynak el....... a "barátokban" is csalódtam.Lehet enek vmi következménye rám nézve ha nincs társasági életem, nemjárok emberek közé (max ha pl. boltba megyek, ügyet intézni) N/252015. ápr. 6. 22:50
11/16 anonim válasza:
Szerintem igen. Én legalábbis mindig is nagyon nehezen viseltem ezeket a magányos időszakokat, sajnos már kijutott belőle egy párszor. Olyankor mindig elhíztam, mert unalmamban állandóan ettem. De főleg az volt elviselhetetlen, hogy volt egy csomó ember, akiknek vágytam a társaságukra és sose kaptam meg, csak egy héten egyszer, mert nekik ennyi elég volt. Nekem viszont nem, úgyhogy a folyamatos vágyakozás is rossz volt, főleg amikor azt vártam, hogy mikor hív már végre fel X vagy Y, hogy menjünk végre valahová. Amúgy lehetne ismerkedni, csak az a baj, hogy a világ annyira tele van idióta emberekkel, hogy nehéz. Nekem meg semmi kedvem olyan embereket magam köré gyűjteni megint, akik csak kihasználják azt, hogy mennyire vágyok az emberi társaságra. Ilyen is volt, kösz, nem, akkor inkább vagyok egyedül, egészségesebb. De ez se jó, mert ebbe meg bele lehet őrülni, főleg hosszútávon.
12/16 A kérdező kommentje:
Szerencsere olyan munkám van h egyedül melózom. Kollégákkal csak műszakváltáskor beszélek, normálisak meg nem túrtak ki.
2016. jan. 8. 13:34
13/16 anonim válasza:
Ha nem túl nagy titok leírhatnád,hogy milyen munka ez.
14/16 A kérdező kommentje:
Éjszakás takarító vagyok. Egyedül dolgozok, ambulanciákat takarítok
2016. jan. 10. 15:50
16/16 A kérdező kommentje:
Igen. :) Jobb igy egyedül mint 1 rossz társaságban! max műszakváltáskor beszélek a többiekkel, normálisak bár közömbösek vagyunk. Meg eddig munkám se volt, pedig van 2 szakmám+érettségim is, csak gyakorlat hiánya meg hasonlók miatt sehova se vettek fel... Ill 2 éve voltam közmunkán, ott csak erősödött a szoc fóbiám, mivel volt h beszóltak meg molesztáltak is, ha szóltam főnöknek akkor meg neki állt feljebb... Csk félek az emberektől h hülyének néznek, lenéznek meg mit fognak gondolni róllam, biztos utálni fognak, átbnak meg a társai
2016. jan. 12. 15:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!