Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Vannak itt olyan emberek?...

Vannak itt olyan emberek? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Vannak itt olyan emberek akiknek valamiért nem sikerült beilleszkedni az osztályukba vagy más közösségbe ahova rendszeresen járnak? Ha igen, akkor miért nem sikerült, próbáltatok-e tenni ellene valamit, és hogyan viselitek?

Válaszokat, előre is köszönöm! 15l

2015. márc. 22. 18:50
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen,igen azért mert más vagyok 15
2015. márc. 22. 19:03
 2/4 anonim ***** válasza:

Sajnos máig nem sikerül, pedig már nem vagyok kamasz. Mások furcsának tartanak, mert kicsit eltér az érdeklődésem az átlagtól. Úgyhogy leginkább hozzám hasonlóakkal barátkozom.

21L

2015. márc. 22. 19:08
 3/4 anonim ***** válasza:

Én is ilyen vagyok. A jellemhibám, hogy képtelen vagyok kötődni az emberekhez. Nem érdekelnek igazán, és nem tudok kapcsolatot létesíteni velük. Ha valaki túl közel kerül hozzám (akár érzelmileg, akár testileg (pl. hozzám ér)), kiráz a hideg és elkezdek rettegni.

17/L

2015. márc. 22. 19:16
 4/4 anonim ***** válasza:

Jelen.

Engem sokan ok nelkul utalnak. Soha nem tudtam mi bajuk van velem.(lehet mas vagyok, de nem tudom miben ._.) Nem szeretem azt, ha sokan vesznek korul, jobb nekem 1-2 igaz barat, mint 25 hamis. :/

Tenni ellene probaltam, de feladtam. 1,5 ev mulva megint be kell illeszkednem egy uj suliba, nagyon nem varom.

Elegge elb@ssza a kedvem, de rengeteg mas bajom van, ami "lekot", szoval a "seperjuk be a szonyeg ala" megoldast valasztottam.

13f

2015. márc. 22. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!