Van itt olyan lany, akinek nincsen semmilyen elvarasa egy fiuval szemben a kulsot tekintve? Termeszetesen nekem sincsen vele szemben. Leteznek egyaltalan ilyen lanyok? 22f
Igazad van 14 -es:) Fizikai vonzalom nélkül nincs párkapcsolat , én azt próbáltam elmondani, hogy a vonzalmat mindenkinél máshogyan több ezerféle lehetőséggel lehet kiváltani. Senki sem fog kapcsolatot létesíteni valakivel, aki számára fizikailag nem vonzó. Minden ember egyedi, sajátos és megismételhetetlen személyiséggel, és mindenki számára az vonzó, akit az érzelmi rendszere és az ösztönei annak tartanak. De a fizikai vonzalom kell egy kapcsolathoz, anélkül az nem kapcsolat ... de van az életben egy olyan tényező is, amit úgy hívunk determináció ... sokan a végzettel keverik, nem az ! A determináció csak meghatároz egy utat, de mi döntjük el hogy hogy elfogadjuk e, vagy letérünk róla Sok embernek nem tetszik bizonyos emberi külső, mások éppen azt a külsőt tartják vonzónak ... ez nagyon bonyolult. A külső determinál , ez igaz de csak addig ameddig ezt hagyod :) Ijesztőnek, vagy különlegesnek tartod magad ? Ez csak a te döntésed ! Mások számára ? Valakinek ez , valakinek az ... ez nem döntés, ezt az érzelmi rendszerük határozza meg
Azaz, kedves kérdező , dönteni csak te tudsz ! Soha ne várd, hogy mások döntéssel változtassanak érzelmi rendszerükön, ez lehetetlen ... de vannak, akiknek az érzelmi rendszere konzisztens a tiéddel
nőként írom, hogy inkább a benső számít, a lélek és az intelligencia. ezek ugyanúgy vonzóvá tudnak varázsolni bárkit-legalábbis számomra és szerintem sok más ember számára is, aki első ránézésre nem a mai testideál. a vonzalom tehát a bensőben lakozik, ezért is nagyon fontos lenne, hogy a külsődtől függetlenül próbálj meg vidám lenni, kedves és érdeklődő, ez már magában szexi :) csak pozitívan!
azt persze hozzátenném, hogy ha maga a külső nem is, de az ápoltság azért fontos. innen látszik, hogy mennyire igényes a másik, alapvető higiéniai szabályokat tartsa be, mert az az egészségére is jól hat, és ha látszik hogy törődik magával az is plusz pont :)
Szerintem elég értelmes és intelligens vagyok. Alkalmazott matematikát hallgatok mesterszakon.
Rengeteg téma érdekel, és szinte mindenhez hozzá tudok szólni.
Sosem mutatok szomorúságot, vagy szánalmat. Nem vagyok se félénk, se visszahúzódó. Persze a 100. próbálkozásom után picit visszább vettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!