Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Van itt olyan lany, akinek...

Van itt olyan lany, akinek nincsen semmilyen elvarasa egy fiuval szemben a kulsot tekintve? Termeszetesen nekem sincsen vele szemben. Leteznek egyaltalan ilyen lanyok? 22f

Figyelt kérdés

2015. márc. 22. 13:31
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

8#

Nem vagyok aszexualis. De nem izgat a szex. Az se zavrna, ha sohasem lenne. Ha kanos vagyok, akkor ott a jobbkezem.

2015. márc. 22. 16:27
 12/30 anonim ***** válasza:
90%

Mindenkinél van az a külső, akivel már nem kerülne intim kapcsolatba. Lehet, hogy az ilyen szélsőséges, de van, tehát nem beszélhetünk arról, hogy vannak olyan emberek, akiknek egyáltalán nem számít a külső.

Lehet szörnyülködni, de ez van. Minden embernek számít a külső, csak mindenkinek más az igénye/ízlése. Ez nem a mai kor felszinessége. Ez NEM felszinesség.

A felszinesség az, például, ha valaki azért nem jön össze valakivel, mert nincs kocka hasa.

2015. márc. 22. 16:33
 13/30 A kérdező kommentje:
Azt hiszem nagyon távol állunk egymástól abban a kérdésben, hogy mit tartunk felszínesnek.
2015. márc. 22. 17:02
 14/30 anonim ***** válasza:
Itt minden lány külömbnek tartja magát,mégis olyan egyformák..
2015. márc. 22. 17:04
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, de ettől függetlenül az nem felszínesség, hogy az emberek olyannal bonyolódnak párkapcsolatba, akihez fizikailag tud vonzódni.
2015. márc. 22. 17:20
 16/30 Harcikacsa ***** válasza:

12 -es válaszolóval egyetértek :) A külső igenis számít !!! De mindenkinek mást jelent a vonzó külső. Akinek nem számít, az valószínűleg saját magát sem ismeri, ez hosszú és bonyolult lenne kielemezni miért van így, de akkor is így van. Nem felszínesség !!! Kedves kérdező ! Nem vagy asszexuális de egyáltalán nem iizgat a szex ? Ez paradox ... mégis szerinted ez hogyan fér össze ? Meg hogy ott van a jobb kezed ? Ezt ugye te sem mondod komolyan ? Ne haragudj ! De meg kell kérdeznem, hogy közben mire gondolsz , miről fantáziálsz ? Csak mert egészséges esetben ilyenkor belső vizuális élményt társít az alany a cselekményhez ... persze patológiás esetekben egy tárgy látványa is tud erekciót kiváltani , de remélem nem ezek közé tartozol. Ez ijesztő egy egészséges gondolkodású lány számára, nem a külsőd, hiszen arról nem tudunk semmit azon kívül, hogy te önmagadnak nem felelsz meg ... inkább a gondolataid, amiket itt megosztasz.

Van egy sorrend az ismerkedésnél, főleg ha az ismerkedés célirányos : Megtetszik - Vonzalom alakul ki - Megszeretitek egymást Ez célirányos ismerkedésnél alapvető biológiai - kémiai - érzelmi törvény.

De fordítva is működik :) Az egyik válaszoló írta, hogy ő mit tart vonzónak egy fiúban, ezek főleg belső erények és , bár nem teljesen így fejezte ki magát, de lényeg, hogy a kialakult vonzalom hatására az érzelmi rendszere adaptálódik a vizuális ingerekhez, ezért akihez vonzódik idővel tetszeni is fog neki. Írhatnék ide még oldalakat a témáról, de nem akarlak untatni titeket :D

Még egy tanács : Ne párkeresési céllal ismerkedj, az holtvágány ... vedd egy kicsit lazábbra a témát, és hidd el megtalálod azt akinek te vagy az igazi. Az interneten való társkeresési célú ismerkedés tele van meglepetéssel, közben illúziókat kelt amit végül a meglepetés egyetlen pillanat alatt semmissé tesz. Ne keress görcsösen társat, csak azt kapod meg, amit el tudsz engedni mert ha erőltetsz valamit, akkor a félelmei fognak dominálni, és mindenkivel az történik meg amit vizualizálni és közben átélni képes :) Ja , és még egy fontos ... ne hangoztasd hogy nincsenek igényeid, sőt legyenek igényeid ! Mert egyetlen lánynak sem kell olyan fiú, akinek nincsenek valamilyen igényei minden területen, és ez fordítva is igaz ! Én is fiú vagyok, de soha nem tartanék vonzónak egy olyan lányt, még ha tetszik is nekem, aki azt mondja hogy neki mindegy csak fiú legyen ... Gondolj csak bele, ha te lennél a lány, és a te testedben élne egy fiú akihez vonzódnál, és ő azt mondaná neki nem számít a külső, ezzel téged degradál ( leminősít ) szamárnak érzed majd magad aki a lovat helyettesíti ...szerinted ? Vágynak erre a lányok ? Ugye hogy nem ... még a fiúk sem

2015. márc. 23. 06:40
 17/30 A kérdező kommentje:

Azt hiszem van itt egy kis felreertes.

A kulsom nem egyszeruen ronda, hanem torz. Egy atlagos ember szamara elfogadhatatlan. Nem veletlenul irom azt, hogy semmilyen elvaras. Ezt szo szerint kell erteni.

Es persze, hogy mindenki a szephez vonzodik. Ez nem titok.

De azt hiszem foloseges vitazni, olyan emberekkel, akik elfogadhato kulsovel rendelkeznek, ugy se fogjak megerteni soha.

2015. márc. 23. 12:13
 18/30 anonim ***** válasza:

Érdekes, itt mindenki tök torznak képzeli magát, pedig igazából teljesen átlagosan néznek ki.

Tapasztalat.

2015. márc. 23. 15:26
 19/30 A kérdező kommentje:

155 centi vagyok, és csúnya, fekete bőröm van. Tehát genetikailag vagyok ronda. Nem tudok változtatni rajta.

Képet nem szívesen küldök, de el tudja szerintem mindenki képzelni.

2015. márc. 23. 16:24
 20/30 Harcikacsa ***** válasza:

Kedves kérdező !

Ne hidd, hogy én félreértelek. Bár nem vagyok a te helyzetedben, de képes vagyok átérezni. Ne kérdezd miért, hosszú lenne, de tudom milyen érzés az elszigetelődés és azt is, hogy sajnos nagyon sokan prekoncepciókkal élnek az átlagostól extrém módon eltérő külsejű emberekhez. Más helyzetekben is sajnos nagy teret hódít a prekoncepció, de ez legtöbb esetben a környezetet megtestesítő társadalom félelméből és gyengeségéből adódik.

Csak egy motiváció : Nick Vujicic nézd meg ki az, és nézd meg mit ért el, nézd meg hogyan érte el , ha tudod vedd fel vele a kapcsolatot, csak mert ő tud valamit amit más nem :) Rengeteg erény létezik amivel kompenzálhatod a külsőd, persze tudom, hogy egyedül nehéz változtatni helyzeteken ( és ne a külsődön akarj változtatni )

Nincsenek testi hiányosságaim, mégis felnézek egy olyan emberre, akinek se keze se lába nincs és ha lehetőségem lenne rá, odamennék hozzá és beszélgetnék vele. Nézd meg a lányt akivel együtt van, ő sem ijedt meg tőle

Én nem hiszek a szerencsében, a kiváltságban ez egy rettenetes nagy hülyeség aminek létezésével a még nem elég fejlett lelkek magyarázzák saját hátrányaikat. Ne hidd hogy az " Éden Hotel " vagy más celeb show szereplői kiváltságosak, tudom sokan vágynak az ő problémáikra a sajátjuk helyett, ez normális emberi érzés, de csak a gyengéket töri meg. Sokan még ( fontos : még !!! ) nem látnak túl saját környezetükön, sokan nem látják azt, hogy minden mögött lehetőség van, hogy az itt a vége , ennyi volt valójában nem is létezik. A nehézségek az életben nem feladatok, kihívás amit valamiért kapunk leginkább azért , hogy tanuljunk. Ha bárki csupán szerencsésnek vagy kiváltságosnak érzi magát, és ezt nem tekinti feladatnak ... őket kell sajnálni, mert ami rájuk vár az a kemény és kíméletlen iskola az élet nevű szabadegyetemen.

Ezt nem én mondtam, de az egyik legjobb megfogalmazás ami létezik : Mindannyian egyenértékű lelkek vagyunk, csak a fejlődés más és más stádiumában - Mert végtelen távlatok nélkül sem igazság sem értelem nem lenne az életben.

Ezt mindenki értelmezze úgy, ahogyan akarja, de minden pszichológiai tudomány, minden vallás, és a természettudományok minden szegmense egyértelműen alátámasztja. Ez az a pont, amiben a tudományok és a világ vallásai egyeznek. Mindenki megismeri az élet értelmét, és mindenki megismeri annak minden létező oldalát :)

Visszatérve :) Igenis számít a külső, és talán sokan ignorálnak téged, esetleg kirekesztenek, de az, hogy valaki torz vagy sem relatív, és lehetsz vonzó olyan lány számára, aki egészen jó nőnek számít a társadalom szemében , de akkor is legyenek igényeid ! Mert ha nincsenek, akkor feladtad önmagad, az viszont a legkevésbé sem vonzó.

Talán a külsődön nem tudsz változtatni, de az leszel aki lenni akarsz ! Azt éred el, amit elérni akarsz,de soha ne várj sajnálatot másoktól, soha ne akarj a lelkiismeretükre hatni ... a szánalmat mindenki tartsa meg magának, az a kutyának sem kell ! Annál többet érsz , csak még nem ismered önmagad, és ezért az önértékelésed is negatív tartományban mozog :) szóval : Hajrá !!! És igaza van a többi kommentelő nagy részének is , ők is teljesen normális oldalról közelítenek, de tény, hogy elbeszéltek egymás mellett :D

Lesznek akik támadni fognak téged, megpróbálnak bántani ... félelemből teszik , aki meg örömet lel abban, hogy bánthat, az vagy kompenzál vagy patológiás eset.

Viszont ezt a " van olyan lány akinek nem számít a külső ? " ezt felejtsd el , nincs ... mint ahogyan fiú sincs ilyen, ellentmondana a biológiának teljesen lehetetlen, de továbbra is azt mondom hogy igen, van olyan lány, és lehet hogy a világ egyik legjobb nője akinek te kellesz majd. Ez mindenkinek :

Vonzó az, aki jól áll önmagának !!! :)

Lehet, sokan azt hiszitek csak tépem a számat, és ez a rengeteg marhaság honnan jön ?

Mások szerint olyan vagyok, aki kellhet a lányok többségének, sportolok , menő vállalkozásom van rengeteg ismeretségem minden területen ... mégis mindkét oldalt megértem, és át tudom érezni ... És ez a komment elsősorban a kérdezőről szól, azért kérdezett, hogy választ kapjon, bár, kedves kérdező ! Sajnos a kérdést nem túl jól tetted fel, mert ha az elején felvállalod a teljes igazságot elkerülhetted volna a támadásokat, és nem lennél a kommentelők szemében csak egy átlagos pasi alacsony önértékeléssel :)

2015. márc. 23. 19:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!