Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van itt olyan lann, akinek...

Van itt olyan lann, akinek nincsen semmilyen elvarasa egy fiuval szemben a kulsot tekintve? Termeszetesen nekem sincsen vele szemben. Leteznek egyaltalan ilyen lanyok? 22f

Figyelt kérdés

2015. márc. 22. 12:14
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
62%
Van egy véglet, ami már senkinek sem kéne. Viszont, ha nem is vagy épp jóképű, az átlagost is alig súrolod, de cserébe van stílusod, humorod, nem vagy unalmas, lehet veled beszélgetni, akkor el lehet nyerni egy lány szívét.
2015. márc. 22. 12:21
 2/28 piriiiii ***** válasza:
74%

Nálam az egészsés és az ápoltság az elvárás (ebből következik, hogy ne legyen erőtlen és nyeszlett, de túlsúlyos sem, legyen tiszta, az arcbőre viszonylag rendben, ne árasszon vaddisznó szagot, de szerintem ezeknek könnyen meg lehet felelni).

Olyan lány, akinek SEMMILYEN elvárása nincs (még annyi sem, amit én leírtam), szerintem nem létezik. És férfi sem.

18/l

2015. márc. 22. 12:23
 3/28 anonim ***** válasza:
Minden embernek van egy minimális elvárása, ez a vonzódás alapfeltétele. De az, hogy ki kihez vonzódik már igazán a szerencse kérdése.
2015. márc. 22. 12:26
 4/28 anonim ***** válasza:
Nincs elvárás=nem számít a külső? A létező legnagyobb hazugság. Mindenkinek számít, még ha nem is vallja be, csak a belsőhöz nem lehet vonzódni.
2015. márc. 22. 12:30
 5/28 A kérdező kommentje:
Tévedsz utolsó. Én 22 éves férfi vagyok. És amit írtam az a lehető legőszintébb. A semmilyen elvárás-t szó szerint kell érteni.
2015. márc. 22. 12:30
 6/28 Infinity19940301 válasza:
Engem a belso fog meg :Dd vagyis mondhatnam ugy is inkabb hogy a humora:D mert imadok rohogni xd de a kulso is fontos. Barna szemu fiukat imadom *.*
2015. márc. 22. 12:31
 7/28 anonim válasza:
Ez így van! Minimális elvárásai szerintem mindenkinek vannak. De a lényeg az, hogy milyen a személyiséged. :) Sok szerencsét! :)
2015. márc. 22. 12:33
 8/28 anonim ***** válasza:

Egyetértek azokkal, hogy minimális elvárás igenis van.

Mert ugyan a külső egy része adottság (magasság, részben az alkat, hízásra való hajlam, esetleg egészségügyi okokra visszavezethető túlsúly), más része a személyiséget tükrözi (ápoltság, frizura, öltözködés, kirívó túlsúly (ha nem egészségügyi oka van)), és az utóbbi kategóriába tartozó dolgok igenis számítanak.

Ettől függetlenül voltam már szerelmes olyanba, aki nemigen teljesítette a minimális külső elvárásokat, viszont hihetetlen személyiség volt, szóval azért ez (is) áthidalható, de nagyon ritka.

Én csak attól akadok ki, amikor a magasságom miatt nem adnak esélyt. De ha így akarják, legyen így!

2015. márc. 22. 12:35
 9/28 A kérdező kommentje:

1# És ha az átlagosat, még csak nem is súrolom?

2# Ezek valóban alapvető elvárások. De hidd el, hogy vannak, olyan emberek, akik még ezeknek sem felelnek meg.

Nem egy pasival találkoztam már, akinek szintén nincsen semmilyen elvárása. Tehát lehetünk még jó páran hasonló helyzetben.

És, mint írtam, nincs semmilyen elvárásom. Nem számít a magasság, testsúly, bőrszín. Nem számít, ha rokkant, vagy fogyatékos. Nem számít, ha vak, siket és/vagy néma. Nem számít, ha súlyos égési sérülései vannak, vagy ha tele van hegekkel.

2015. márc. 22. 12:51
 10/28 A kérdező kommentje:
Még talán a kor se számít. Annyi a feltétel, hogy lány legyen. Még az se gond, ha férfi volt előtte, vagy ha férfi nemi szervvel rendelkezik, de azért női vonásai vannak.
2015. márc. 22. 12:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!