Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van itt olyan lann, akinek...

Van itt olyan lann, akinek nincsen semmilyen elvarasa egy fiuval szemben a kulsot tekintve? Termeszetesen nekem sincsen vele szemben. Leteznek egyaltalan ilyen lanyok? 22f

Figyelt kérdés

2015. márc. 22. 12:14
1 2 3
 11/28 piriiiii ***** válasza:
És kérdező, mi az oka annak, hogy nincsen semmilyen elvárásod?
2015. márc. 22. 13:49
 12/28 piriiiii ***** válasza:
Illetve, oké, elfogadom, hogy külsőre nincs igényed, de mi van a belső tulajdonságokkal, a szellemmel és a lélekkel?
2015. márc. 22. 13:56
 13/28 anonim ***** válasza:

Egy minimális elvárása azért mindenkinek van. Amiket leírtál, azok nekem sem számítanak, de akkor is kell, hogy legyen valami, ami megfog benne külsőre. Lehet egy pasi alacsony, kopasz, kövér, és lehet, hogy tele van sebhelyekkel, de mondjuk emellett szép szemei vannak vagy megnyerő a mosolya vagy mindig frissen mosott, ápolt a haja vagy bármi más apróság... Valami kell, ami fizikálisan is vonz a másikhoz, különben nem tudnék vele semmiféle szexuális dolgot elképzelni, csak barátságot.

De ha megnézed van egy rakás ember, aki csúnya is, buta is, ápolatlan is, és mégis van párja (bár általában akkor a párja is hasonló paraméterekkel rendelkezik, mint ő). Szóval biztos vannak olyanok, akiknek tényleg semmi nem számít, csak hogy ember legyen, ne állat...

2015. márc. 22. 13:59
 14/28 A kérdező kommentje:

Rendkívül ronda vagyok. Átlagembernek talán torz.

Mindenesetre számításaim szerint az utolsó tízezrelékbe tartozom.

És mivel neki sem lehet semmilyen elvárása velem szemben, úgy logikus, hogy nekem sincs vele szemben.

2015. márc. 22. 14:02
 15/28 A kérdező kommentje:
Belső tulajdonságokra van igényem. De csak minimális.
2015. márc. 22. 14:26
 16/28 A kérdező kommentje:
Nem gond, ha szexuálisan nem vonzódom hozzá. Nálam nem fontos a szex. Az se gond, ha soha nem lesz.
2015. márc. 22. 14:28
 17/28 anonim ***** válasza:
Mitől vagy torz? Ha annyira csúf vagy, legalább egy dolog túlságosan is szembetűnően rút rajtad, mi lenne az?
2015. márc. 22. 14:59
 18/28 A kérdező kommentje:
Magassag, borszin.
2015. márc. 22. 15:10
 19/28 anonim ***** válasza:
Ha még azt mondtad volna, hogy hatalmas, gülü szemeid vannak, emellé borzasztó zsidó orrod és lapátfüleid, még rendben van. Bőrszín alatt cigányt értesz? És magasság alatt hány centit?
2015. márc. 22. 16:05
 20/28 A kérdező kommentje:
Valaki szerint cigany vagyok, valaki szerint nem. Mindenesetre eleg csunya a borszinem. Magassag alatt 155 centi ertek.
2015. márc. 22. 16:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!