Úgy fest, hogy nekem csak fél vagy egy évig tart egy barátság. El vagyok átkozva, igaz?
Figyelt kérdés
Kevés barátom van, és előbb vagy utóbb közönyös vagy nem leszek érdekes a számukra. A végén mindig egyedül maradok a problémámmal, ahogy most is.
Kész, úgy fest, hogy nekem nem kellenek barátok. Talán én csak egy torzó vagyok, akire szarik az egész emberi társadalom.
2015. márc. 18. 12:22
2/7 anonim válasza:
Ilyen az élet, nem csak te agy így ezzel. Tartsd önvizsgálatot, te miben lehetsz hibás, eleget tettél-e a barátságért. Na meg a másik félek is múlik, ha te mindent megtettél és őt nem érdekelted, hát ez van.
3/7 A kérdező kommentje:
Talán azért mert nincs közös témám a többi emberrel. Ha barátokat nehezen fogok találni, akkor társat is. Az ember egy szociális állat, én meg akkor tényleg egy torzszülött vagyok.
2015. márc. 18. 13:08
4/7 anonim válasza:
Akkor nem ileltek össze emberileg sem, ha fél év alatt kifogytok a témából. Keress olyan társaságot, ami az érdeklődési körödhöz kapcsolódik vagy kezdj új hobbikba, hogy több embert megismerhess.
5/7 A kérdező kommentje:
Nem tudok egyszerűen. Fásult vagyok, most is itt ülök és nézek kifele a fejemből. Érdekel a paleontológia és a kihalt állatok, pontosan olyan téma amit az emberek feleslegesnek éreznek.
2015. márc. 18. 13:34
6/7 anonim válasza:
Már miért lenne felesleges téma?
Tök érdekes.Keress fel hobbirégészkedőket,dínóbubusokat,annyi klub van a neten,biztos van ilyen.
Nem vagy torzó,igaz nekem sem tartott sokáig középiskola után az a kapcsolat,amit barátságnak hittem,mert nem volt az.GYökeresen megváltozott a lány,én más városba kerültem,egy ideig önerőből feccöltem mint kiderült felesleges energiákat ebbe a dologba.Ahelyett,hogy elmentem volna jóval előbb jégkorongcsapatomba játszani.
A lényeg a közös metszet.
7/7 anonim válasza:
Egész életemet egyedül töltöttem, több, mint egy évtizede keresem a helyem, ahova beilleszkedhetek. Egy izolált faluban élek, ahol a helyi gettó leüt, ha meglát. Csak mert nekem lett a legjobb a bizonyítványom. Anyagi okok miatt képtelen vagyok szocializálni és fogalmam sincs, hogy mit tehetnék ez ellen. Ha egy-egy lány néha kedves volt velem (csoda), akkor belezúgtam. Aztán egy-két hónap és találtak valakit aki nem én voltam, engem meg ott hagytam. De addig tökéletesen éreztem magam. Ilyenkor én azt teszem, hogy nagyon leveszem a mércét és az a lány aki belémesik (18 felett már elfogadható - külsőre és hibákra való tekintet nélkül), az már győzelem. Csak szeretet kell és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!