Mit tennétek meg, ha tudnátok, hogy pár hónapotok van hátra?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy fél év múlva elhunytok egy betegségben, vagy előre látjátok a jövőt, és tudjátok, hogy el fog ütni egy autó, vagy ilyesmi. Csak azok a képességeitek, pénzetek van, amennyi most is. Mit tennétek a következő fél évben?2015. márc. 4. 16:02
1/10 jackson666 válasza:
Ugy állnék hozzá mintha makk egészséges kennék és elkezdenék sportolni egészségesen élni étrendkiegészitőket szedni. Sok szex.sok szórakozás.
2/10 anonim válasza:
Megpróbálnám a lehető legtöbb dolgot megcsnálni,azok közül amik a bakancslistámon vannak.Elkölteném a félretett pénzemet,az egészségemre pedig nem igazán figyelnék!Csak élvezném az életet :D
3/10 anonim válasza:
Rendet tennék a holmiaim között, hogy ne hagyjak ekkora kupit magam után. Elkezdeném elajándékozni a dolgaimat, értékeimat, még egyszer megnézném a Braking Bad-et. (sajnos a Született feleségekre már nem lenne idő). Kitörölném a titkos naplókat a gépemből és az olyan dolgokat, amitől hülyének néznének. És pl. a jelszavakat. Valószínűleg finomakat ennék, sütik, stb, élvezném az evést. Próbálnám megértetni a családdal, hogy ne bánkódjanak, mert végre majd a koporsóban kialudhatom magamat.
4/10 anonim válasza:
Semmit, leszarnám, és csendben örülnék neki.
5/10 anonim válasza:
Minden olyan dolgot elintéznék magam körül, hogy a halálom után azok ne a rokonaimra várjanak. Gondoskodnék az igazságos végrendeletről. Ezekután reggeltől estig a templomban imádkoznék, hogy így felkészüljek az új életre.
6/10 Ensam skog válasza:
Elveszteném a szüzességem egy prostival. Megtervezném a temetésem. Szeretném ha egy hatalmas mágján égetnének el a tengerparton. Majd elutaznék Japánba és tanulnék valamilyen nagy mestertől amíg meg nem halok. Jókat ennék innék. Ja és az utolsó napjaimban motorral száguldoznék hatalmas forgalomban. Akkor már mit veszthetek.
7/10 anonim válasza:
Eladnám mindenemet, a pénzből vennék egy repülőjegyet Hawaira és a hátralévő pár hónapot ott pihenve tölteném!
8/10 anonim válasza:
Korábban ugyanerre vagy hasonló kérdésere azt válaszoltam, hogy megkeresnék egy embert, akit megölelnék - mert 1× ezt nem tettem meg félelmemben.
Ma már senkihez nem mennék oda elbúcsúzni, mert kiégtem érzelmileg. Így ugyanúgy dolgoznék, mint eddig, és várnám a véget. Ennyi.
9/10 anonim válasza:
akkor mindent megtennék, teljesen megalázkodnék azért, hogy azzal a csajjal lehessek, akit szeretek még mindig, bár ő nem engem már, de igazából a közelsége is elég lenne szerintem, de fordított helyzetben is ez lenne, ha neki lenne pár hónapja
10/10 anonim válasza:
mindig hülyeségnek tartottam az ilyen kérdéseket, én mindig próbálom kihozni magamból a maximumot, így nem kell arról ábrándoznom, hogy mmit tennék, ha csak fél évem lenne... ugyan úgy megteszek mindent most is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!