Mivel szoktátok nyugtatni magatok, ha már csak 1 hét melótok van hátra?
Figyelt kérdés
Ebben az évben előreláthatólag már csak 6 napot dolgozom, de elég stresszes vagyok már.. Arra nincs szükségem hogy valaki konkrétan kihúzzon belőle, de jó lenne pár számomra új tanács. :) Én gondolok pl. arra, hogy utána lesz 5 nap összefüggő szabadságom, ahol épp semmi dolgom nem lesz, így azt csinálok amihez kedvem van.2014. dec. 14. 21:50
1/2 anonim válasza:
Hát pont ezzel, amit leírtál... mi másra gondolsz?
Nekem még 5 napom lesz, ebből vagy 2 kész vicc, ünnepségre fog eltelni, és utána 16 nap összefüggő szabim lesz. Holnap már alig fogom tudni eltolni a képem a melóba, de örülök, hogy van egyáltalán munkám... szeretem egyébként, csak már jó lenne egy kis pihi, mert fárasztó.
2/2 anonim válasza:
Gondolj arra, hogy otthon vár a gyönyörű barátnőd. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!