Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, fiúk! Teljesen hátra kell húzni a fitymát a merev péniszen mikor húzzátok rá az óvszert vagy nem szükséges? Ti, hogy szoktátok? Kort is irjatok kérlek 16 l
Figyelt kérdés
2011. ápr. 1. 16:17
1/3 anonim válasza:
Ezt kb minden felvilágosító órán elmondják, és az óvszer használati utasításán is képpel van ábrázolva hogyan kell csinálni. Ha ennyire nem tudod ne sexelj még mert sztem akkor másban is informálatlan vagy a sexxel kapcsolatban.
2/3 anonim válasza:
LOL nekem egyszer a hivatásos a fitymámra akarta feltenni a gumit. Kapott is érte :D
Nézek rá furán, bökdösöm
-Ez így nem jó?
-Hát most ez komoly? Nem tudod, hogy kell feltenni a gumit? TE?
-Azt hittem jó így
-De kinek, a közútkezelőnek??
-Bocsi, azt hiszem igazad van
Akkora szégyen volt, nem is mondtam már semmit...
23F
3/3 anonim válasza:
erre én is kiváncsi vagyok. nem akarok még szexelni(illetve nem erőltetem hogy júj mikor lesz már..), csak érdekel. 15/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!