Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hogyan tudnék élni?

Hogyan tudnék élni?

Figyelt kérdés
Már egy ideje teljesen üresnek érzem magam. Szinte semmi nem érdekel. Úgy érzem mintha teljesen elnyelt volna a szürkeség. Gyakran vagyok levert. Nem tudok szinte semminek örülni. Az osztálytársaimat is elijesztettem magam mellől. Néha úgy érzem jó lenne egyszerűen csak elaludni és soha többévfel nem ébredni. Nem járok sehova. Hogyan tudnék kicsit kiszabadulni ebből a helyzetből. 14/L

2015. febr. 28. 07:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Keress célokat, keress hobbit, tanulj olyan dolgokat, amik érdekelnek!
2015. febr. 28. 07:59
 2/5 anonim ***** válasza:
Olvass, sétálj, segíts a háztartási munkákban. Találd meg a kedvenc tantárgyadat, azzal foglalkozz többet. Készülj a továbbtanulásra. Annyi minden van a környezetedben, amire érdemes odafigyelni (barátnő/k, rejtvények, filmek stb.), nem is hinnéd. Sok sikert.
2015. febr. 28. 08:22
 3/5 anonim ***** válasza:

Bizony az érdeklődés sem csak úgy spontán támad fel bennünk, meg kell ismernünk a lehetőségeinket ahhoz, hogy megtaláljuk a nekünk való élményeket. Ugorj neki pár új dolognak úgy, hogy "nincs vesztenivaló". Én így jöttem rá, hogy imádok jégkorizni pl :) De a kirándulás is lehet ilyen, vagy nagyjából akármi más is.

Plusz azzal is hagyj fel, hogy a negatívumokat sulykolod önmagadnak. Persze most nekünk írtad le, de a gondolataidat próbáld meg lelkesebb irányba terelgetni, mert ez az ami igazán meghatározza az alaphangulatodat. Minden fejben dől el! Fel a fejjel, sok sikert! Itt élsz egy király világban egy laza korban, használd ki! Szép napot!

2015. febr. 28. 08:34
 4/5 anonim ***** válasza:

ha van kedved, én szívesen beszélgetek Veled ^^

és soha ne gondold hogy jobb volna bârmi is ha elaludnàl örökre! az egyetlen megoldàs ha legyőzöd ezeket az akadályokat :) irj bâtran! :)

2015. febr. 28. 17:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Pedo alert start! PEDOBEAR IS HERE. Pedo alert end.
2015. febr. 28. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!