Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Teljesen kétségbe vagyok...

Teljesen kétségbe vagyok esve. Mit tegyek? 18/l

Figyelt kérdés
Senkim nincs, legszívesebben meghalnék. Már kiskorom óta nagyon érzékeny vagyok, a legkisebb fájdalom is mélyen érint, de most tényleg úgy érzem, hogy valami végleg eltörött bennem. Általánosban még minden jó volt, de a középsuli kikészített. Hiába próbálkozom, nincsenek igazi barátaim. A legjobb barátnőm is hanyagol már nagyon régóta. Soha nem volt kapcsolatom, soha nem közeledett hozzám senki. Az a legrosszabb, hogy nem értem miért. Mindig próbálok kedves lenni, de mégis levegőnek néznek. A külsőmmel nem hiszem, hogy baj lenne(bár nem mondanám, hogy elégedett lennék). Az alakom ideális és igyekszem csinosan öltözködni. Tény, hogy régebben volt rajtam egy kis felesleg és szemüveges voltam, de ezek ellen egy éve tettem, így már nincs gond a kinézetemmel. Tudom, hogy velem van a baj, de nem tudom mit tehetnék még :( A szüleim elvárják, hogy tökéletes legyek, ha a legkisebb hibát elkövetem, akkor a fejemhez vágják, hogy egy csalódás vagyok, és nem érdemlem meg, hogy bárki szeressen. Néha én is így érzem, annyira vágyok egy kis szeretetre. Egyre nehezebb megjátszanom mások előtt, hogy minden rendben van. Most már nem akarok tovább küzdeni. Idén fogok érettségizni, de nincs energiám tanulni. Nem is látom értelmét annak, hogy szerezzek egy diplomát meg egy állást, de egész életemben egy magányos, megkeseredett ember legyek. Most már napok óta minden éjjelt végigbőgök, volt hogy óra alatt is a mosdóban sírtam. Az utóbbi két nap berúgtam a suliban. Tudom, hogy szégyen, de már mindegy. Az egyik tanár észrevette és most már látom rajta is, hogy mennyire lenéz. Mindig mindent elrontok. Annyira rossz, de nincs elég bátorságom az öngyilkossághoz :(

2015. febr. 6. 20:10
1 2
 11/17 anonim válasza:

Én is hasonlóan érzek. 23 éves vagyok, párkapcsolatok terén évek óta csőd vagyok, igaz barátaim nem igazán vannak, pedig nem vagyok sem csúnya, az emberek pedig a humorérzékem miatt általában kedvelnek. Van egy elég jó állásom is, szóval elégedett is lehetnék az életemmel, csak a magány egyre elviselhetetlenebb.

18 évesen még kár mindent feladni. Még szinte el sem kezdődött az életed, ha most feladod, akkor csak végképp hanyatlani fogsz. De ha tanulsz és pórbálod építeni az életed, nagyon rövid idő alatt megváltozhat minden. És mindehhez alig kell több erő és bátorság, mint ilyen fiatalon véget veti az életednek.

Kitartás! 23/F

2015. febr. 8. 17:07
 12/17 anonim ***** válasza:
Ilyenkor úgy kedvem lenne téged átöltelni! Átérzem a helyzeted, részben személyes érintettség okán. Szeretnél ismerkedni? Ha igen, mondd, hogy közel laksz! 24/F
2015. febr. 8. 22:10
 13/17 anonim ***** válasza:
Én is szívesen beszélgetnék veled.:) Hátha tudok segíteni :) 21/F
2015. febr. 8. 23:28
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
Előre is bocsájts meg ha tévednék vagy megbántanálak, de én azt érzem hogy egy elkényeztetett gyerek vagy. Semmi gond 18 évesen még én is gyerek voltam. sőt én ha visszanézek az kell hogy mondjam 19-20 éves koromig eltartott mire felelősségteljesen tudtam gondolkodni, mire képes lettem őszintén tükörbe nézni, külső szemlélőként magamra nézni és azt mondani, én b a s z t a m e l az én hibám hogy itt tartok, és a megszámlálhatatlan hibát is én követtem el nem más stb. addig csak rinyáltam meg meg magamat sajnáltattam, nem is mindig tudatosan, de azért mindig ott volt a kósza gondolat hogy "szegény én, milyen rossz neki" néha még most is.... a lényeg kapd már össze magad és nőj fel, egy nő nem lehet magányos, mint ahogy mondod nézel is ki valahogy akkor könnyedén találhatsz magadnak valakit, nem kell mellébeszélni meg enyelegni csak megmondod egy srácnak hogy bejön neked aztán találkoztok párszor, elkezdtek komoly dolgokról beszélgetni, nem ilyen semmit mondó hülyeségekről, hanem pl. ezekről a dolgokról amiket leírtál, és a vevő rá és ő is megnyílik, el lehet vele normálisan beszélgetni, szimpatikus a gondolkodása a felfogása, hozzáállása a dolgokhoz akkor azon kapod magad hogy a puncidat nyalja, persze csak ha borotvált és tiszta :):):):):) azután meg majd elválik hogyan tovább és bármi lehet belőle, lehet hogy 10 év múlva ő lesz a gyerekeid apja... egyébként még az ismerkedős résznél azért figyelj jó 50% az esélye hogy csak a bugyidat akarja lerángatni rólad, ha komoly kapcsolatra vágysz akkor az ilyenektől tartsd magad távol, és sose légy naiv. na ez ennyi 23/F
2015. febr. 10. 08:43
 15/17 anonim ***** válasza:
Nincs semmi baj veled és a kinézeteddel, a szüleid belédplántálta negatív elvárások miatt önbizalomhiányos vagy, ezért kerülnek a pasik. Ne foglalkozz az elvárásokkal, tanulj, találj később egy munkát amit szeretsz és rendbe jön minden. Majd lesznek barátaid is, erőltetnia dolgokat nem lehet, mikor már nem számítasz rá akkor fognak jönni az életedbe az ok az emberek (barát, barátnők) akikre szükséged van. Fel a fejjel!
2015. febr. 11. 15:44
 16/17 anonim válasza:
19 éves lány vagyok. ha gondolod írj privátban, örülnék, ha tudnék valahogy segíteni ;)
2015. febr. 12. 17:36
 17/17 B.Dávid válasza:
Keress vmi meditatív foglalkozást, lehetőleg az otthonodtól távol. Az életed egy szoba. De ez a szoba hirtelen felduzzadt egy focipályára, ahol nagyon elveszettnek érzed magad. Valahogy rendezd be ezt a pálya méretű szobát. De ha a párkereséshez érsz, legyél nagyon megfontolt és óvatos. Nehogy az történjen, h vkiben megbízol, átver és méllyebbre zuhansz mint eddig voltál. Én egyébként az elköltözés gondolatát is fontolóra venném
2015. febr. 14. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!