Nem kellek a barátaimnak, nagyon rossz érzés, mit tegyek?
Részben sajnos az én hibám, de nem tudom feldolgozni.
Volt egy 2 éves időszak, amikor mindegyikkel bunkó voltam(úgy néz ki depressziós voltam, van itthon egy nagyon kemény megoldatlan ügy, ami az összes családtag életét nehezíti, köztük az enyémet).
A lényeg a lényeg, hogy észbe kaptam, elkezdtem velük kibékülni, vissza is kaptam a legjobb barátnőmet, és eltt egy másik barátnőm is.
A probléma az, hogy a legjobb barátnőm heti egy találkával bőven megelégszik. Facebookon csak akkor ír, vagy telefonon akkor hív, ha a párjával gondok vannak. A való életben is, 3 órára találkozunk, ebből fél-1 óra rám, 1 vagy 2 óra rá megy el, mármint a párkapcsolati gondjaira.
Volt egy program, amire meghívtam. Mondta, hogy nagyon szívesen jön, erre lemondta a párja miatt, hogy együtt legyenek(minden nap együtt alszanak).
Nem jön el oda ahova hívom, mert a párjával van, ő meg nem hív engem bulikba, mert ha megy a párjával megy. Egyedül 2-3 havonta megyünk el egy éjszakára koktélozni, ott is úgy, hogy éjfél előtt haza megy, mert a párjával alszik, illetve mert legközelebb hajnalba jön busz, az nem jó.
Mostanában iszonyat sokat beteg, nagyon lefogyott(a párja miatti stressz), így a találkákat is lemondja, mert beteg, max úgy jó, ha én megyek át hozzá.
A másik barátnőm, pesti, mióta együtt van a barátjával 3-4 havonta egyszer találkozik velem, mással alig tartja a kapcsolatot. Az is úgy megy, hogy az adott hétre kijelöl egy napot ami neki jó mert a többi nem.
A többi barátnőm vagy utál a régi eset miatt, vagy nem bocsált meg, vagy pedig nem érdeklik velem mi van.
Tényleg változtam, de nincsenek barátaim, nem vagyok fontos.
Hogyan tudnék újakat szerezni?
Ismerkedj különböző programokon, nézd meg milyen események vannak a közeledben, amik érdekelnek. Ha van valami terület, ami kifejezetten tetszik, akkor azzal kapcsolatban is keresgélj (pl. valami filmklub vagy nem tudom).
Amúgy akikkel néha találkozol, ők nem a barátaid, maximum ismerősök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!