Ti már álmodtatok arról, hogy szó nélkül lelépjetek külföldre?
Soha nem hagyom el a hazám, nem vagyok patkány
Majd külfldön kedvesebbek lesznek veled az embereke mi? Hát ne hidd..lehet benned van a gond
Igen, nekem is volt ilyen. Nem feltétlenül külföldre, az is jó, ha az ország másik végébe.
De ez igazából menekülés a problémák és a megoldandó helyzetek elől, amik előbb-utóbb úgy is utolérnének, vagy lennének helyettük újak.
Ha külföldre mentem, mindig szóltam róla.
De olyan már volt, hogy szó nélkül elmentem a kocsmába. Így visszagondolva, jó volt.
Haza? Patkányság? pfff
Milyen haza? Ahol szétlopnak téged, megfosztanak mindentől, szabályosan az utcára akarnak küldeni? Ez neked haza?
Vagy a a magyarság történetére vagy büszke? Nem kell, lényegében semmi, az angolok, vagy az osztrákoknak semmivel sem rosszabb a történelmi múltjuk.
Szóval akkor hagynám itt ezt a sz. art amikor csak lehetőségem lenne, akkor AZONNAL :)
Nem vagyok nagy hazafi, lehet kovet dobalni ram, de szerintem attol, hogy valaki elmegy egy olyan helyrol, ahol rossz korulmenyek kozt el, eg olyanra, ahol ugy erzi tobb eselye lenne, attol meg nem patkany...
A kerdesre valaszolva pedig: ha lenne eleg penzem hogy elmenjek valoszinuleg mar nem lennek itt.
Nézz magadba ne a népben keresd a hibát
Bírom az ilyen kis álmodozó menekülteket..."jaj nem szeret senki elmenekülök egy másik országba" (ami semmivel se jobb, sőt), nyugi ott is megutálnak majd :)
Én Münchenben dolgoztam, és teljesen más volt a légkör mint itt, ha bementem bárhova (bankba vagy egy boltba, vagy akár csak az utcán) máshogy viselkedtek veled az emberek, sokkal kedvesebbek voltak.
Itt az emberek nagy része teljesen magába fordult, lenézik egymást, irigyek és féltékenyek. Legalábbis ott ahol élek.
Én vissza vágyok külföldre, és szeretnék is ki költözni.
Az utolsóval teljes mértékben egyet értek. Annyit tennék hozzá, hogy külföldön is vannak aljas mocskos emberek, csak azok nagy számban a magyarok közül kerülnek ki. Rádakaszkodnak és lehúznak az ő szintjükre.
Én azt tapasztaltam, hogy külföldre is csak úgy érdemes költözni, ha megszakítja az ember a kapcsolatot a magyarokkal, minden szinten. Az országot szeretem, csak azokat nem akik lakják.
ja és az elsõ okoskának üzenném, amint beteszi a magyarok 90% a a nyugati világra a lábát, az az elsõ megfigyelése mindenkinek szinte, hogy az emberek sokkal kedvesebbek, és sokkal segítõkészebbek, valamint, hogy otthon az emberek nagy része patkány... olyan kis ostobenko kötekedõ kalacsimbók mint te...
a legjobbak a spanyolajkúak, tök mindegy, ha a világ 2 különbözõ pontjából származnak, a végletekig összetartóak és segítik egymást mindenben... közben a magyar csak azt nézi, hol fúrhatja meg a másikat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!