Családban élek, van egy párkapcsolatom is. Miért érzem magam mégis magányosnak?
Figyelt kérdés
28 éves nő vagyok.2015. jan. 26. 22:21
11/31 anonim válasza:
Találkoztál már vele a való életben?
12/31 anonim válasza:
Ha 28 évesen nem tudot eldönteni, hogy ez kapcsolat-e, akkor más gondok is vannak a magányosság érzésén kívül....
13/31 A kérdező kommentje:
Nem volt személyes találkozás, mert neten ismerkedtünk meg, külföldön dolgozik.
Én kapcsolatnak érzem, de egyik hozzászóló szerint kapcsolat a másik pedig leolt, hogy nem az.
2015. jan. 27. 14:28
14/31 Endr 72 válasza:
Ez nem kapcsolat...Mit vársz tőle?Ha hazajön,végleg jön,..?
15/31 A kérdező kommentje:
Nincsenek elvárásaim. Hazajön találkozunk és kiderül. Most elviekben, a nyarat itthon fogja tölteni, pontosabban 10 hetet.
2015. jan. 28. 06:05
16/31 anonim válasza:
Ez kétesélyes
Vagy tők jól ellesztek,vagy élőben nem fog működni..
17/31 A kérdező kommentje:
Ez egyértelmű, majd eldől. Nem ez a kérdés. Az elmúlt 3 hónapban is ez volt a felállás, de most lelkileg nagyon mélyen érzem magam.
2015. jan. 28. 10:17
18/31 anonim válasza:
Azt olvastam valahol hogy napi 24 fizikális kontaktus kell két egymást szerető ember között nem sex, ebből nem lesz kapcsolat szerintem sosem 53f vagyok van tapasztalatom sajna ebben is.A történetek nem változnak csak a szereplők és a helyszin.
19/31 A kérdező kommentje:
Szabályt erősítő kivételek nincsenek?
2015. jan. 29. 08:48
20/31 anonim válasza:
lehetnek..
de úgy fogalmaztál "van egy párkapcsolatom is"
Nos az a helyzet hogy nincs..majd ha találkoztok kiderül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!