Öngyilkos legyek? Elegem van belőle hogy nincs barátnőm, nagyon rossz magányosan élni.
Egyszer, valamikor én is voltam egyedül. Annyira egyedül, hogy csak magamban-magamnak zenélgettem.
Éppen ott tartottam "agyban", hogy Cserháti Zsuzsától zenélgettem a Boldogság gyere haza című nótát.
Aztán vagy egy hónapra rá, este hazafelé biciklizve az esőben, találtam egy kikötött kutyát az út mellett.
A boldogság pedig hazajött.
Megőrültél?
Egyszer csak jön valaki, boldog leszel vele és azt is szégyellni fogod, hogy ilyen ostobaságra gondoltál.
Egyébként pedig folyamatosan, aktívan keress és akkor meg fogod találni.
Ne tedd!
A bátyám idén lesz 30 és még 1 barátnője sem volt, igaz ő is magányos és rohadtul hiányzik neki egy társ, de azért reménykedik, hátha egyszer majd összejön.
Én csak 1 évvel vagyok fiatalabb tőle, de még nekem sem volt kapcsolatom. De ez még nem a világ vége. Ha úgy érzed nem bírod, hívd az ingyenes lelki segély telefonszámot: 116-123
Szükséged lenne egy jó pszichológusra, ez nem szégyen, a mai világban sok embernek szüksége lenne rá (nekem is).
- Keress szakmát, ami tényleg érdekel vagy hobbit.
- Rendezd át az életed, sportolj, öltözködj változatosan, színesen.
- Járj olyan helyekre, ahol ismerkedni lehet, de először gondold át, hogy hol van a legnagyobb esélye annak, hogy találkozhatsz olyasvalakivel, akivel hosszabb távon kapcsolatod lehet.
- Szedd elő a régi haverokat, lehet, hogy a csapatban vannak barátnők barátnői, húgai/nővérei. Légy jófej, akit szívesen látnak a bulikon.
Öngyilkosság a legegyszerűbb dolog. Nem kell küzdeni, próbálkozni.
Viszont rohadtul végleges. Az összes pillanat, amit megéltél - és az ismerőseid megéltek veled - megy bele a levesbe. Nincs újradobás, második lehetőség.
Sokan tényleg boldogak lennének, ha csak tényleg annyi bajuk lenne, hogy nincs barátnőjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!