Öngyilkos legyek? Elegem van belőle hogy nincs barátnőm, nagyon rossz magányosan élni.
hm ki gondolta volna, hogy feltesz egy ilyen provokáló ostoba kérdést, amire nagy esély van, hogy csak trollkodik, és nem is válaszol...
Én is akartam már öngyilkos lenni, de a legutolsó lett volna, hogy ilyesmi kérdést feltegyek BÁRHOL...
Érzéketlen vagy, aki csak magára gondol, nem valakire, akik szeretnek téged, akik körülvesznek téged. Gondolj bele, milyen fájdalmat okozol nekik, ha meghalsz. Ők hibásnak fognak érezni magukat, okot keresnek, hogy mit hibáznak, mit tettek veled, hogy amiért meghalj. Valamiért vagy itt és élsz, nem azért vagy itt, hogy barátnőt szerezzél, hanem valami miatt. Lehet, hogy később szerencsés leszel és jobb jövőd lesz csaj nélkül.
Nem kérek bocsánatot, hogy túl őszinte voltam, te tetted fel a kérdést és én választ írok neked.
Én is öngyilkos akartam lenni, végül beláttam, ez gyávaság és ez szánalmas dolog, mert nem akarok fájdalmat okozni valakinek, nem akarok kimaradni valamiről....a boldog pillanatokról, amiket szeretnék átélni.
Gondolkozz el rajta.
Öngyilkos semmiképp se legyél!
Szervdonor is lehetsz, amivel sok embert megmenthetsz.
Ha öngyilkos akarsz lenni akkor érd el hogy agyhalálod legyen:))
Én feltenném a kérdést magamnak, hogy miért nincs és mit tettem annak érdekében, hogy legyen. Így nem is lesz...
Sokan egy párkapcsolattól várják a boldogságot, de aki egyedül nem az, az kapcsolatban sem lesz az. Eleven nem is vonzó egy szomorú ember. Tudod egy párkapcsolat arról szól, hogy boldoggá teszel egy másik embert, de ez csak úgy lehetséges, ha te magad is boldog vagy.
Változtass az életeden és főleg a hozzáállásodon a gondolkodásodon!
Ha meg magányos vagy, legyen háziállatod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!