Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Öngyilkos legyek? Elegem van...

Öngyilkos legyek? Elegem van belőle hogy nincs barátnőm, nagyon rossz magányosan élni.

Figyelt kérdés
2015. jan. 20. 17:47
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
27%
Legyél. Ilyen hülye ember mint te, nem érdemli meg az életet.
2015. jan. 20. 19:38
 22/43 anonim ***** válasza:
94%
Ne legyél már idióta. Azért, mert nincs barátnőd öngyilkos akarsz lenni? Komolyan? Mi lesz veled az életben, amikor valamiféle baj is lesz? Lehet tényleg el kéne gondolkodni azon, hogy jól élsz-e, meg hogy egyáltalán minek. Öngyilkos nem leszel, mert csak figyelemre vágysz, szóval teljesen mindegy, hogy mit írunk. Változni meg úgysem fogsz, mert sírni könnyű, de cselekedni nem.
2015. jan. 20. 19:42
 23/43 anonim ***** válasza:
93%

hm ki gondolta volna, hogy feltesz egy ilyen provokáló ostoba kérdést, amire nagy esély van, hogy csak trollkodik, és nem is válaszol...

Én is akartam már öngyilkos lenni, de a legutolsó lett volna, hogy ilyesmi kérdést feltegyek BÁRHOL...

2015. jan. 20. 23:29
 24/43 anonim válasza:
62%

Érzéketlen vagy, aki csak magára gondol, nem valakire, akik szeretnek téged, akik körülvesznek téged. Gondolj bele, milyen fájdalmat okozol nekik, ha meghalsz. Ők hibásnak fognak érezni magukat, okot keresnek, hogy mit hibáznak, mit tettek veled, hogy amiért meghalj. Valamiért vagy itt és élsz, nem azért vagy itt, hogy barátnőt szerezzél, hanem valami miatt. Lehet, hogy később szerencsés leszel és jobb jövőd lesz csaj nélkül.

Nem kérek bocsánatot, hogy túl őszinte voltam, te tetted fel a kérdést és én választ írok neked.

Én is öngyilkos akartam lenni, végül beláttam, ez gyávaság és ez szánalmas dolog, mert nem akarok fájdalmat okozni valakinek, nem akarok kimaradni valamiről....a boldog pillanatokról, amiket szeretnék átélni.

Gondolkozz el rajta.

2015. jan. 21. 14:55
 25/43 anonim ***** válasza:
63%

Öngyilkos semmiképp se legyél!

Szervdonor is lehetsz, amivel sok embert megmenthetsz.

Ha öngyilkos akarsz lenni akkor érd el hogy agyhalálod legyen:))

2015. jan. 21. 21:57
 26/43 kutyi mutyi válasza:
82%
Hány éves vagy? A magány sokszor rosszabb, mint a betegség, vagy az anyagi gondok. Ennek a háttere pedig az önbizalom hiánya, a depresszió, ez a legfőbb gond, azt hiszem, talán ezt a akartad mondani. Ha már régóta keresel és nem találsz barátnőt, akkor megértem az érzéseidet. A válaszokból úgy tűnik, nem a legjobb helyre írtál, itt valószínű főleg praktikus dolgokra szeretnek választ adni. Szerintem nem bűn az öngyilkosságról írni, ez egy régi dogma. Sokkal inkább egy segélykiáltás ez. Ami szerintem a legtöbbet segíthet (én is sok éve küszködöm már az önbizalom hiányommal), az az önismeret, pl. pszichodráma csoport, egyéni pszichológushoz elmenni. Ilyen témájú könyvek is sokat segíthetnek, de azok szerintem csak az első lépést jelentik. Remélem, segítettem.
2015. jan. 23. 10:08
 27/43 nepg ***** válasza:
Szerintem addig jó, ha majd lesz megfogod tenni!
2015. jan. 23. 12:24
 28/43 anonim ***** válasza:

Én feltenném a kérdést magamnak, hogy miért nincs és mit tettem annak érdekében, hogy legyen. Így nem is lesz...

Sokan egy párkapcsolattól várják a boldogságot, de aki egyedül nem az, az kapcsolatban sem lesz az. Eleven nem is vonzó egy szomorú ember. Tudod egy párkapcsolat arról szól, hogy boldoggá teszel egy másik embert, de ez csak úgy lehetséges, ha te magad is boldog vagy.

Változtass az életeden és főleg a hozzáállásodon a gondolkodásodon!

Ha meg magányos vagy, legyen háziállatod!

2015. jan. 23. 13:38
 29/43 anonim válasza:
100%
Más örülne ha csak ennyi baja lenne! Ennél sokkal komolyabb bajok is vannak örülj, h neked csak ennyi. Mindenki megtalálja előbb vagy utóbb a párját. Mondjuk ha megölöd magad akkor nem fogod. De ne add fel.. Most egyedül vagy később meg lesz valakid. Vannak rosszabb és jobb napok. Van, h borús az ég van, h napos. Minden változik semmi sem marad ugyanúgy.. te sem leszel örökké magányos :)
2015. jan. 23. 16:42
 30/43 librikus ***** válasza:
64%
Ne szamárkodj! Sokkal több nő keres partnert (nekik sürgősebb) mint férfi. Előbb utóbb rád talál egy csajszi.
2015. jan. 24. 11:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!