Mi lehet velem a gond?
Sziasztok!
Tinédzser koromban rengeteg barátom volt. A középiskola vége felé, mikor már benőtt a fejem lágya jöttem rá dolgokra, hogy nem mindenki igaz barát. Akkoriban szerettem egyedül is lenni (néha kellett egy kis magány, mivel egész nap emberekkel voltam körülvéve).
Elvégeztem egy okj-s képzést...ezután szinten barátságom végetért. A suli után kb. 1 hónapig nem csináltam semmit (főiskolára jelentkeztem), de egyszerűen nem bírtam a magányt, mindennap sírással telt el.
Most 21 éves vagyok, főiskolás. Amíg a szorgalmi időszak volt nagyon jól elvoltam a csoporttársaimmal, de hogy itt a vizsgaidőszak (hiába tanulok egész nap) megőrülök a magánytól, nincs kihez szólnom, nincs kivel találkoznom. Van 1-2 barátom, de messze laknak (meg hát nem is tudom, hogy merjem-e őket barátnak nevezni).
Előre rettegek a nyári szünettől is, hogy mi lesz velem..kisvárosban élek, nehéz alkalmi munkát is találni.
Van valami ötleteket esetleg? Hogy tudnék ebből kilábalni, vagy valahogy változtatni ezen?
1. Igen, lány vagyok.
2. Én úgy látom (legalábbis itt mifelénk), hogy a nálam fiatalabb korosztály tagjai fontosnak tartják, hogy sok barátjuk legyen, vagy legalábbis a látszat meglegyen. Akik meg már tapasztaltak 1-2 dolgot egyre óvatosabbak...Nekem is elég lenne 1 igaz barát, akire tényleg igazán számíthatnék (és persze fordítva is).
Pesti vagy?
Mit tanulsz? Melyik suliban?
Nem olvastam el a leírást, tehát így nehéz megválaszolni a kérdést. Bár nem is számít mi a gond, ha tudod a megoldást.
19/Lovászfiú
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!