Mióta közmunka keretein belül az utcán dolgozom, azóta elhagyott a barátnőm és minden barátom. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Az a nagy helyzet, hogy fizikai munkát kell végezni az utcán. Szemetet szedni, sózni az utat, ilyenek. Érettségivel kiraktak az utcára, mert sehol sincs hely nekem az irodában. Egyszerűen napi szinten bántanak verbálisan a munkatársaim, mindig én vagyok a poénforrás.
A barátaim pedig már nincsenek meg, egyik napról a másikra minden kapcsolatot megszakítottak velem, rájuk írok csak egy szavas válaszokat kapok vagy semmit. A barátnőm pedig rám írt, hogy szakít velem mert már nem vagyunk közös hullámhosszon. Az eddigi életem szétesett, valamint már edzeni meg más hobbimra sincs időm, mert a nap végére hullafáradt vagyok.
2015. jan. 7. 15:24
21/25 anonim válasza:
akkor minek tanultál gyors és gépírónak ha tudtad h otthon akarsz majd dolgozni az Isten háta mögött? Meg még van ilyen képzés egyáltalán? no mindegy... na nekem is vacak az első szakmám, le sem írom mert körberöhögtök az biztos! Kár volt elvégezni. Szerencsére volt eszem és elmentem fősulira, s a diplomámmal el tudtam helyezkedni... Piacképes szakmát kell tanulni.
22/25 anonim válasza:
Azért mert nem volt más választásom... Manapság mi piacképes? Ha nincs ismertséges meg ha nem vagy szép le vagy szarva.
24/25 anonim válasza:
na azért nem ennyire borús a helyzet. Nekem sem volt ismeretségem, mégis elhelyezkedtem egy nem is rossz munkahelyen a szakmámban. Választás meg mindig van! Jah hát igen nem maradtam otthon, napi két órát utaztam a suliba meg vissza két órát a falumba. Hogy miért? Hogy piacképes szakmát szerezzek és ne a helyben kaphatóval elégedjek meg, amivel tuti nem tudok mit kezdeni... Ha egy okj van ingyen és tudod hogy nem fogsz egyetemre tovább menni, akkor mért elégedsz meg egy olyan szakmával, amivel nem fogsz tudni elhelyezkedni...?
25/25 anonim válasza:
A barátnőm jogi asszisztens, nincs munkahelye, a másik pék cukrász, neki sincs, a harmadik ruházati eladó, neki sincs, szóval erről ennyit... Az egyik városban próbálkozott az állomástól 5 percre lévő üzletben, nem vették fel, mert hogy vidéki... Tök mindegy milyen szakmát tanulok úgyis gyári munka lesz a vége 3 műszakban 60000 Ft-ért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!