Sok magányos lány van? Mi lehet az oka?
19-es En abszolut nem a szoke hercegre varok.
De kell h erezzek valami pluszt a kullemebe akar ha egyszeru is de erezzem lassam h jo az izlese valamelyest mint nekem.de nincsennek nagy igenyeim de kell h tetszen az illeto efelett nem tudok elsiklani.
előző: be ne magyarázdd már, h a pasik 80%-a hulladék!
(sokszor hallottam már a szátokból ezt)
arra céloztam, hogy így gondolkodtok, és eszeveszettül válogattok, saját szinteteket figyelembe sem véve. igények vannak ezerrel, de hogy-hogynem arról soha nem szól a fáma hogy ti mit nyújtotok.
de elvárjátok hogy az illetőnek jól fizető állása, egzisztenciája, hobbija, jóképű feje, nagy verdája, háza, vagyona legyen.
kérdésem: ti mit adtok? (a kölcsönösség jegyében kérdem)
mert ha 100 dologból 99-et elvártok, hogy legyen akkor ti csak azt az 1-et teszitek hozzá a kapcshoz?
anyám és nagyanyám idejében a párok EGYÜTT szedték össze amilyük lett, de ti csak beleülnétek a készbe....
Kedves kérdező, elvagy tévedve megint irom, mert én pont nem ezt nézem h milyen a verdája, meghogy jóképí legyen, és igenis megvan az önkritikám, és tisztában vagyok azzal hogy mit tudok adni....baromira nem ismersz....ennyi, nem magyarázkodok többet, a felületes magamutogatós libaákra valsziní igaz ez, de akkor te is felületes vagy, ne olyanoknál próbálkozz!
Szia
Csak azért mert ti lúzerek vagytok nem kell az összes nőt általánosságban fikázni.
Valószínűleg pont ezért nincs senkitek, mivel ez egy ördögi körré alakul a végén.
A normális nőknek ilyen ember nem kell, ezért látjátok úgy, hogy nincsenek normális lányok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!