Jól gondolom, hogy ha 24 éves koromig nem volt kapcsolatom, akkor elég nagy a valószínűsége, hogy már nem is lesz?
Kedves 11. Válaszoló:
Köszönöm a hosszú választ, és nem írtál rosszat. Én tudom, hogy csak így megy, ha az ember kitartó, és tesz azért, hogy "elérjen A-ból B-be".
Én kitartónak tartom magam, megtanultam küzdeni.
Viszont azt gondolom, hogy a kapcsolatok kialakításánál is megtettem amit tudtam, nem arra várok, hogy a "sült galamb a számba repüljön". Tudom, hogy az úgy nem működik.
De pont emiatt gondolom azt, hogy lehet van az a pont, aminél már nem kellene tovább erőltetni. Oké, nem vagyok egy jó nő, de szerintem valami hiányozhat is belőlem, ami ehhez kell (mármint egy kapcsolat kialakításához)
12-es, nem jól gondolod. én feliratkoztam társkeresőre, és mikor küldtem képet embereknek, akkor mindig elutasítottak, vagy nem is válaszoltak.
pedig szerintem egész csini vagyok.
egyáltalán nem ugrálnak az emberre a társkeresőn.
max. a nagyon gáz alakok.
Ne haragudj, hogy ezzel jövök, de szerintem valahogy ez az egész önbizalom kérdése, hogy mennyire jössz ki magaddal. Máskülönben hogy lenne egészen bányarém nőknek és Quasimodo-pasiknak párja? (Jó, tudom, hogy ez relatív..., de mégis, na 😃 ) Meg miért van az, hogy egész szép csajok/jóképű srácok kapcsolat nélkül vannak, pedig vágynak rá?
Egyébként nekem sem ment ez sokáig, nem vagyok csúnya, de mégis szökőévente egyszer ha megtetszettem bárkinek, de akkor meg leráztam. Most ugyan van barátom, ami szerintem egy szerencsésebb lelki állapotbeli (rövid) időszaknak az eredménye, aminek már amúgy vége, de ő megmaradt, nem is értem, miért. De tudom, hogy ha egyszer mondjuk olyan korban leszek, hogy szeretnék családot, férjet, komolyan meg kell változtatnom a saját hozzáállásomat magamhoz, hogy egyáltalán bárki is akarjon velem valamit.
Neked azt tanácsolom, hogy a korod miatt semmiképpen ne parázz, mert sok ilyet olvasgattam, hogy ezeknek az "idősebb" fiataloknak, akiknek még nem volt kapcsoltuk, ez már szinte tönkreteszi az életüket. De ez csak a társadalmi elvárások miatt van, én meg vagyok erről győződve. Meg hogy attól nem lesz vki bénább, meg ilyenek. Csak hogy ha már ezt magadba programozod, úgy elég nehéz.
Egyébként meg ne görcsölj magadon, az ismerősöket, rokonokat próbáld meg leszrni... Vagy nem tudom. Talán én így állnék neki , és nincs olyan, hogy semmi esélyed. Oké? 😃
Keserű ez a dolog, de ez így működik sztem. A másik nem észreveszi a megkeseredettséget és az önbizalomhiányt. Az ilyen embert meg jobbérzésű egyének messze elkerülik.
Igen, előfordult.
Bár nem volt túl tipikus, de mondjuk ráfoghatjuk arra a néhány alkalomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!