Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mennyi a valószínűsége hogy a...

Mennyi a valószínűsége hogy a csaj vissza ír?

Figyelt kérdés

Facebookon nagyon sokat szoktunk dumálni majdnem hogy napi szinten.viszont van amikor hónapokig nem beszélünk és azután is mindig én írok rá. az elmúlt hetekben mindig mondta h majd ír és így is volt egészen mostanáig. Kedden mondta egy hosszú elmélyült beszélgetés után hogy majd holnap ír és persze azóta sem írt. le akar rázni? nem először fordulna elő hogy nem válaszol vagy nem ír de amikor dumálunk akkor nagyon örül nekem és egy csomót "lelkizünk" már egész jól elmélyült a barátságunk. szerintetek? ja, és tudom hogy ráért volna írni

16f

2014. nov. 16. 17:37
 1/5 anonim ***** válasza:
1/2. Vagy visszaír, vagy nem.
2014. nov. 16. 17:38
 2/5 A kérdező kommentje:
kigondolta volna -.-'
2014. nov. 16. 17:40
 3/5 anonim ***** válasza:
39,71 %
2014. nov. 16. 17:42
 4/5 anonim ***** válasza:
Ez ilyen virtuális dolog. Ha visszaír, ha nem, nincs jeletősége addig, míg személyesen nem találkoztok. Ott, a valóságban egyetlen tekintet többet elárul, mint a hónapok alatt összegyűlt csetelés összes anyaga...
2014. nov. 16. 17:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Vedd egy kicsit lazábban. Ha úgy érzed, te sokkal többet teszel azért, hogy beszélgessetek, akkor állj le, és várd meg amíg kompenzálódik. A csajok amúgy sem rajonganak a pincsikutyákért, még ha úgy is tesznek sokszor.
2014. nov. 16. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!