Szerintetek ez gáz egy lányban?
Tökéletes barát lennél :$
Azért csak barát, mert már foglalt vagyok. :)
Egyébként meg tudod, mi a gáz? Az, hogy az összes lány ugyanolyan divatpitsa akar lenni. Akinek van egyénisége, azok is sokan inkább követik a sok tömegembert.
Nem vagy gáz, se őrült, se semmi ilyesmi.:)
Minden a legnagyobb rendben van veled, és az meg már csak jó, hogy nem vagy ugyanolyan, mint a sok hülye divatot követő meghülyébb tinik.:D
A barátaid mennyire szokták azt mondani vagy mutatni, jelezni feléd, hogy számukra nagy dolog az, hogy te az ilyen - szerintem naaaaaagyon jó - dolgokat szereted?
Én úgy gondolom, idővel találsz olyan barátot is, akinek ez nem lesz nagy dolog és még az is megeshet, hogy hasonló véleményem lesztek ezekről.^^
Megj.: Én utálom a tipikus lányokat, a romantikus dolgokat, stb-t és ez miatt jó pár évig egy barátom se volt, de most vannak, akik hasonlóan vélekednek a dolgokról, de azért mégis mások teljesen.:D Ha ismernélek személyesen, akkor mehetnénk kockulni.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!