Fiúk! Milyen tulajdonságokat szerettek egy lányban? Mi az ami miatt felkelti a figyelmeteket?
Eddig három lányba voltam szerelmes, mindhárman különböztek külsőre és belsőre is, nem sok hasonlóság van bennük, de ami van, úgy gondolom, hogy az lehet az, amit a lányokban keresek.
Külső: legyen kb 170 centi, hozzá 60-65 kiló (nem tudom, milyen nehezek voltak pontosan, de kb ennyi volt mindegyikük). A súly a testalkat miatt fontos, nem azért, hogy ilyen nehéz legyen. Remélem érthető, hogy mire gondolok :P
Belső: legyen okos, legyen hasonló ízlése, mint nekem és legyen jó humorérzéke, legyen kedves és szeressen úgy, ahogy vagyok.
Ennyi azt hiszem.
22/F
Én lányként, az az nőként is megtudom neked mondani, hogy mit kedvelnek a fiúk.
Légy kedves, barátságos, segítőkész.
Mosolyogj sokat. Sugározzon belőled az a bizonyos pozitív energia. Ezekkel a dolgokkal előbb el tudod csavarni a fiúk fejét, mint mély dekoltázzsal, vagy ribis viselkedéssel. Persze a másik verzióval is el tudod érni, de azzal bizony nem fognak tisztelni.
Vékony, feszes cicik(méret nem számít, lehetőleg ne két pattanás legyen:D), formás popsi. Szemszín, hajszín mindegy. Ne kenjen magára 1 kiló sminket. Legyen ápolt stb., ezeket nem részletezem.
Ami a legfontosabb: pozitív kisugárzás!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!