Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Titeket nem frusztrál, hogy...

Titeket nem frusztrál, hogy mindenki kirakja a karácsonyi ajándékát Facebook-ra?

Figyelt kérdés

Próbálok nem foglalkozni vele, csak mi anyagi okoból nem tudtunk ajándékozni, és kicsit elszomorít.

21L

2014. dec. 26. 13:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
En senkit nem kovetek facebookon, ugyhogy nem lattam ilyet kirakva :D de eleg szanalmas dolog ezt kiposztolni
2014. dec. 26. 14:37
 12/15 anonim ***** válasza:

Ugyan már, nem kell foglalkozni velük. Sőt, ilyenkor be sem szabad jelentkezni. Sok buta ember. De lefogadom, hogy egyébként ők is buzgón hangoztatják, hogy "a karácsony nem az ajándékokról szól"...Na persze. Pedig tényleg nem az a lényeg, ne szomorodj el miatta :)

Kellemes ünnepeket! :)

2014. dec. 26. 15:01
 13/15 anonim ***** válasza:
Én azt gondolom, hogy ezek csak pillanatnyi fellángolások. Jó mutatni kifele, hogy mink van, saját magamon is tapasztalom sajnos, ez a mai társadalom, erről szól, megtehetjük, hogy ajándékozzunk nagyobb dolgokat, nagyobb értékben, ugyanakkor 3 napja csak azon gondolkodom, hogy miért tartunk itt? Számomra többet jelentenek már a nem anyagi javak, a kézzel meg nem fogható dolgok. Amelyek nem 10 ezer forintnál kezdődnek. A szerelem, ami viszonzott legyen, az egészség, és egy cseppnyi boldogság. Nem kell velük foglalkozni! Kifele ezt mutatják, de valószínűleg belül gond van. Ui.: Én direkt felfüggesztettem magam erre az időszakra. Áldott karácsonyt kívánok 19Lány
2014. dec. 26. 15:15
 14/15 anonim ***** válasza:

Megoldás: Facebookozz kevesebbet.

Nálunk sem volt nagy ajándékozás (tusfürdők, egyebek), face-n meg mindenki a 60 ezer forintos Iphone izéket rakják, és van aki még ezzel sincs megelégedve.

Ne facebookozz. Annyi szép és jó dolog van ebben a világban..

2014. dec. 26. 17:16
 15/15 anonim ***** válasza:

én sem kaptam olyan nagy ajándékokat,de amiket igen annak nagyon örülök, hasznos.

amúgy én inkább sztároknál láttam az ilyen képeket.

és ha valaki megteheti, hogy Iphonet vesz a gyerekének, hát hajrá.

nekem attól nem lesz jobb sorom, hogy a gyerek kap, vagy nem kap ilyet.

vannak barátaim akinek mindent fizetnek, albérlet, kocsi,benzin,kaják.

nekem zsebpénz sem jár.

ez van nem tudunk mit tenni, remélem egyetem után jobb sorom lesz.

ami fontos, hogy a barátommal együtt lehettem, meg a nagyszüleimmel, kisállataimmal

2014. dec. 27. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!