Titeket nem frusztrál, hogy mindenki kirakja a karácsonyi ajándékát Facebook-ra?
Próbálok nem foglalkozni vele, csak mi anyagi okoból nem tudtunk ajándékozni, és kicsit elszomorít.
21L
Ugyan már, nem kell foglalkozni velük. Sőt, ilyenkor be sem szabad jelentkezni. Sok buta ember. De lefogadom, hogy egyébként ők is buzgón hangoztatják, hogy "a karácsony nem az ajándékokról szól"...Na persze. Pedig tényleg nem az a lényeg, ne szomorodj el miatta :)
Kellemes ünnepeket! :)
Megoldás: Facebookozz kevesebbet.
Nálunk sem volt nagy ajándékozás (tusfürdők, egyebek), face-n meg mindenki a 60 ezer forintos Iphone izéket rakják, és van aki még ezzel sincs megelégedve.
Ne facebookozz. Annyi szép és jó dolog van ebben a világban..
én sem kaptam olyan nagy ajándékokat,de amiket igen annak nagyon örülök, hasznos.
amúgy én inkább sztároknál láttam az ilyen képeket.
és ha valaki megteheti, hogy Iphonet vesz a gyerekének, hát hajrá.
nekem attól nem lesz jobb sorom, hogy a gyerek kap, vagy nem kap ilyet.
vannak barátaim akinek mindent fizetnek, albérlet, kocsi,benzin,kaják.
nekem zsebpénz sem jár.
ez van nem tudunk mit tenni, remélem egyetem után jobb sorom lesz.
ami fontos, hogy a barátommal együtt lehettem, meg a nagyszüleimmel, kisállataimmal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!