Már tisztára el ment az élet kedvem! Lassan hogy egy éve volt barátnőm. Azóta nincs senkim. Valami miatt nem merek oda menni a lányokhoz! Ez már ki idegel. Lehet hogy fel kéne adnom az életem? 25f
Figyelt kérdés
2014. dec. 22. 18:39
11/18 anonim válasza:
Velem is ez van, ha gondolod írhatsz
12/18 anonim válasza:
Nekem még 28 évesen sem volt senkim. És nem azért, mert nem merek odamenni, hanem azért, mert minden lány szerint ocsmány külsőm van, na meg ugyebár az alacsonyság sem nyerő tulajdonság. Egyedül kell leélnem az életem csak azért, mert rondának születtem.
13/18 A kérdező kommentje:
Én csak 2,5 év múlva leszek annyi de ahogy ki néznek a dolgok nem hiszem hogy lesz valakim.Csak a kesrű életem.
2014. dec. 24. 16:12
14/18 anonim válasza:
Ne add fel, nekem most kb fél éve nem volt senkim, de nem is akartam.
Előtte volt egy szar kapcsolatom, szerencsére most jön a következő, ami azért tényleg elég jó ahogy észre vettem ;)
22F Ja és itt is lehet csajozni, csak tudni kell mit csinálsz, meg először gyere össze ronda csajokkal, hogy legyen egy kis önbizalmad, nem kell megdugni őket, elég ha smárolsz velük, meg jókat dumáltok. Később kapcsolatról kapcsolatra szintet fogsz ugrani ;) na hajrá, a pebkac-t meg szüntesd meg :D
15/18 anonim válasza:
Ne arra koncentrálj, hogy jajderossznekem, próbálj meg valami hobbit vagy más efoglaltságot találni. Mondjuk menj el nyelviskolába vagy más továbbképzéssekre, fejlődj, tanulj, stb. A csajoknak is jobban bejön egy magabiztos aktív ember, mint egy letört, depresszív figura, elhiheted. Lényeg az, ha csak bánkódsz, az zsákutca, idő mint a tenger :)
16/18 A kérdező kommentje:
csak nem foglal le semmi!
2015. jan. 4. 15:44
17/18 anonim válasza:
akkor meg menj el szórakozni, sétálni esetleg interneten csajozz, dumálj sokat én se vagyok egy hudelebum, műszaki suliba járok, de akik vannak jó pinák még azokat is lenyulták előllem :D na :)
18/18 A kérdező kommentje:
Neten próbálkoztam csajozni,de semmi se lett belőle.
2015. jan. 4. 16:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!