Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Elfogyott az életemben a...

Elfogyott az életemben a hajtóerő, úgy érzem nincs is miért élni, miért van ez? Hogy tudok változtatni rajta?

Figyelt kérdés

2014. dec. 14. 08:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

És egy teknős? Az sokáig él.

Nem csak magadért kell élned. Egyrészt valóban csináld azt, amit szeretsz, ami kikapcsolódás, de másrészt törődj másokkal is. Próbálj meg olyan dolgokat csinálni, amivel másoknak szerzel örömet, akkor is, ha csak mondjuk egy meglepetést csinálsz ismerősödnek vagy rokonodnak. Én mindig azokra gondolok, akik már nincsenek köztünk, és ilyenkor tudom, hogy nekem még megvan az esélyem, még ha ezer kudarc is ér, hogy kihasználjam ezt az időt. És templomba is járok! ;) És igenis nagy különbség van aközött, hogy mikor halsz meg. Ha korán halnál meg, akkor gondolj bele, hogy mit hagynál magad után a szeretteid lelkében? Ne magadra gondolj, hanem azokra, akik számítanak rád!

2014. dec. 14. 10:20
 12/15 A kérdező kommentje:

köszönöm mindenkinek hat meghalni nem gonsoltam mar egy ideje mert tudom hogy rosszul esne a baratomnak 18f vagyok valaki kérdezte

hát igen a szerelem segitene valószínű csak az hát nemtudom ..

az a vicces hogy senki nem is nézne ki belőlem hogy ezen úgy elgondolkoztam... de azert már az fa sz a hogy ilyen sok ember irt valamit :)

2014. dec. 14. 17:06
 13/15 anonim ***** válasza:

Az az egyetlen bajod, kérdező, hogy nincsen célod. Élsz egyik napról a másikra, minden nap egyformán. Felkelsz, de minek, eszel, de minek, és a többi is minek?

Tűzz ki magad elé célokat. Ha mást nem az, hogy elsétálsz a sarki közértig, meg vissza. És utána konstatáld, hogy megtetted! Az ilyen apró célok is sikerélményt adnak és bátorságot a nagyobb célok kitűzéséhez.

Amit az állatokról írsz, nagy baromság. Ha van állatod, felelősséggel tartozol érte. És aztaaaaa! Máris van miért élned! Hisz ha meghalsz, a kedvenced is elpusztul. Hogy fáj majd az elvesztése? Igen! De az a fájdalom is ezerszer jobb, mint ez a deprimált állapot.

Amíg ezt eldöntöd, addig is menj ki a napra minden nap legalább 15-20 percre. A szobád félhomályától melatonint termel a tobozmirigy, az pedig a depi előhírnöke. Futhatsz is minden nap. OLyan nincs, hogy nincs életerőd. A számítógéphez bezzeg oda tudsz vánszorogni. Meg az ebédlő asztalhoz is. Csinálj valami értelmeset is magaddal.

2014. dec. 15. 10:34
 14/15 A kérdező kommentje:
nem tul sokat gepezwk mert szar a gép :) teledonrol írok általában mindenhova :D
2014. dec. 16. 05:14
 15/15 anonim válasza:

Nekem erről más a véleményem.

A probléma azzal kezdődik, hogy az ember állatnak tekinti magát, nem pedig teremtménynek, akinek Teremtője van. Ha létezik Teremtő, akkot a teremtmény akkor találja meg az élete értelmét, ha vele kapcsolatba kerül.

Emellett célja is van, mert küldetést kapott.

Én ezzel az Istennel való kapcsolatban találtam értelmet, másban nem. Az ember meghal. De tényleg vége?

A materialista gondolkodás értelmetlen.

2014. dec. 18. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!