Hogy szerezzek barátot?
Én kissé antiszoc vagyok, mégis megoldottam eddig.
Az első barátomat nyári munka alatt ismertem meg (ő nem diákként volt ott), a mostanit egy netes ismerkedő oldalon (nem kifejezetten társkereső).
19/l (szintén Bp.)
amiket leírtál, azokban hasonlítasz rám kérdező. én a volt barátnőmet egy netes ismerkedősön ismertem meg mint az #1.
21F
1.érintkezz emberekkel
2.fogadd el az ajánlatot
3.ha értelmesebb barátot keresnél azt kicsit nehezebb, mert akik értelmesebbek általában pont nem azok, akik ösztönösen tetszeni fognak neked.
pl itt is lehetne de az itteni srácok többsége eléggé férfiatlan és szerencsétlen.
és ahhoz neked is értelmes lánynak kell lenned.
4.okkal van véleményed az ismerkedős oldalakról. de úgy általánosságban az emberekről is. nem csak neten de az élet bármely területén csupa idiótákkal fogsz találkozni.
azért mert aki értelmesebb nem él közösségi életet, mert taszítja a többség ostobasága.
tehát kb ilyen kérdésekkel random oldalakon van esélyed rá. igény és szerencsefüggő.
5.önismeret. érdemes az idiótát magadban is keresni és rendszeresen lelki gyomlálást tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!