Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Van értelme élni annak, aki...

Van értelme élni annak, aki 18 évesen teljesen magányos, és valószínűleg így is marad?

Figyelt kérdés

Így nem élhetek teljes életet, nem járhatok el szórakozni, csak a tanulásról és az unalomról szól az életem jelenleg. Nincs senki akit kihívjak bárhova is, mert 1-2 haverom van csak, de ők messze élnek, itt ahol élek itt meg elég furcsa emberek élnek. Mondhatni itt az összes fiatal drogozik, bulizni jár csak, ebből áll az életük, én meg nem olyan vagyok.

Nem tudok senkit érdekelni, ha barátkozni próbálok csak kiröhögnek, és mondják hogy fárasztó velem a kommunikáció meg ilyeneket.

Van értelme élni 18/F-ként így, hogy nemhogy barátnőm nincs (nem is lesz mert rondának tartanak), de haverjaim, barátaim se? Mert egyre jobban félek attól, hogy így élhetem le az életemet, tök magányosan, miután senki se bír elfogadni semmiképp. Más fiatalok meg élik az életüket, boldogok, én meg szomorú, magányos, semmirekellő, és haszontalanul élek ezen a bolygón. És tényleg, szó szerint teljesen magányos vagyok, szóval még csak 1-2 haver sincs itt a közelben.

2014. nov. 29. 10:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
28%

neked kell megtalaálni az értelmét.

az emberek többsége midnig ilyen primitív marad.

társaságot azért is nehéz találni mert a hozzád hasonlók elbújnak vagy megölik magukat.

az emberek többsége amúgy is magányos és boldogtalan, és így halnak meg, csak elhitetik magukkal és másokkal hogy enm így van.

---

a légypozitívközhelyeket felejtsd el. hiába vagy pozitív az emberek többsége ettől nem változik. a világ akkor változi kha változtatsz rajta.

a hinnikell csaka lusta emberek nézete, amíg nem mozdulsz, semmi nem változik.

ráadásul fiúként 1 lány se fog megkeresni téged, főleg ha csúnya és leki gyenge is vagy. ha meg megváltozol, máris enm önmagadért fog szeretni.

-

"régen é is így voltam de rájöttem h hiába küzdök azért amit úgysem érek el...)

Élt te is a tudománynak és a sportnak nekem a társaságom az edzőterem és a természet, a Barátnőm a tudomány:)"

ez például egy célnak jó, az edzőterem nem keres kifogásokat, hogy miért nem ér rád, a könyvek sem pletykálnak rólad semmit.

"Minek akarsz barátokat? Hogy 5 év múlva hátba támadjanak, összejöjjenek a barátnőddel, kizsákmányoljanak... bla bla bla. Lehet jönni a szöveggel, hogy az "igaz barát nem tesz ilyet" De sajnos utólag derül ki, hogy ki az igaz barát és ki nem az!"

ez is igaz

-

az érzéketlen trollok meg törölve

2014. nov. 29. 14:39
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
18 éves korod után még sok dolog fog történni. Nem leszel mindig magánxos, ha nem otthon ülsz, legalábbis nekem ez a véleményem.
2014. nov. 29. 15:47
 13/17 anonim ***** válasza:
89%

az a baj,hogy az egyikből jön a másik....ördögi kör.

nem mész el sehová , nem találkozol új emberekkel..nincsenek barátaid . ha nincsenek barátaid ,akkor meg azért nem mész sehová.

azt gondolom,h mindez rajtunk múlik. ha nem teszünk lépéseket,nem VÁLTOZTATUNK,akkor ez így marad , vagy pedig egy időn után a negatív gondolatok még rosszabbá teszik a helyzetet.

Vannak ilyen emberek ,mint te,h nem szeretnek discoba járni , ezzel nincs gond, akkor találj más kikapcsolódási formát. Pl elmehetnél vmit sportolni, úszni,ahol van egy közösség vagy pl edzőterembe , ott is vannak hozzád hasonlók. Növelné a kitartásod ,önbizalmad is.

Az ,hogy fárasztó veled a kommunikáció,nézőpont kérdése , ha nem megfelelő emberrel beszélgetsz egy adott témáról,akkor meglehet ,hogy az, de lehet valakit épp az érdekel,amit te mondasz.

Én tényleg csak azt tudom tanácsolni,hogy gondold át,hogy mik azok a dolgok,amiken változtatnod kellene. ezeket csak te tudod!

Ha elindulsz ezen az úton,teszel érte,akkor szépen lassan egy értékteli élet vár rád:)

2014. nov. 29. 17:03
 14/17 anonim ***** válasza:
én 17 vagyok, de teljesen olyan mintha az én életemet írtad volna le :(
2014. dec. 1. 15:13
 15/17 anonim ***** válasza:
34%

Nincsenek haverjaim, barátnőim, nincs barátom, egy szülővel élek, aki nem érti az érzéseimet és a munka mellett nincs rám ideje. Az iskolámban mindenki drogozik, cigizik vagy alkoholizál (illetve ezek kombinációi), a klikkek már kialakultak, amibe én nem tartozom bele. Mindenki utál, mert jól tanulok, és mert különc vagyok. (Természetesen tisztelet a kivételnek, akiket nem ismerek)

Tudod mi kettőnk között a különbség?

Az, hogy én boldog vagyok. Tudom, hogy én nem vagyok olyan züllött, mint az iskolámban a többség, van tartásom, és senki sem befolyásolhat. Nincs szükségem piócaéletmódra, hogy élni tudjak, mert az élet már így is fantasztikus. Élni mindig van értelme, főleg ha még csak 18 vagy.

Lassan férfi vagy, viselkedj is úgy! Ne magadat sajnáltasd, hanem szedd össze magad! Ha egyedül nem tudsz boldog lenni, ha nem tudod szeretni magadat, akkor még is hogyan akarsz másokat is szeretni? Én is láttam már rengeteg fiút, akire azt mondtam, hogy hú, de csúnya (de tényleg borzalmasan nézett ki), és még is egy lányt csókolgatott!

17/L

2014. dec. 1. 20:06
 16/17 anonim ***** válasza:
35%

Tök jól fel lehet nőni barátok nélkül is, könyvek kellenek hozzá, ha van hangulatod olvasni, kiváló szórakozási forma tényleg.

Ha lusta és kövér is vagy, akkor ott van előtted az mmorpg életút, pár embernek bevált, és bár barátaik továbbra sincsenek, de nem unatkoznak annyit. 30 akárhány éves korukig tökéletesen megvannak vele.

Ha más emberben akarod megtalálni a boldogságot, akkor sose leszel az. Más nem adhat neked ilyet, csak te magad. Az emberek feléd mutatott viselkedése nagymértékben függ attól, hogy te mit mutatsz magadból. Ha bohócot, akkor bohócként kezelnek, stb. Kénytelen leszel megtalálni az örömöt magad, és sokkal jobban fognak viszonyulni hozzád a többiek is.

Nem, nem a drogos alkoholistákra gondoltam, ők jól vannak ott ahol vannak.

Nőt minden férfi tud találni, még az is, akinek keze se lába nincs. Más kérdés, hogy milyen igényeket támasztasz feléjük.

Kicsit túl sokat foglalkozol "más fiatalok"-al. Ne gondold, hogy annyival jobb nekik. Mindenkinek van valami nyűgje, és mindenkinek a sajátja a legnagyobb.

Ha szomorú, magányos, semmirekellő, haszontalannak gondolod magad, akkor csinálj valamit, amivel nem leszel az. Tarts állatot. Ne hörcsögöt, hanem olyat ami előállít valamit. (Nyílván ha városban laksz ez nehézkes.) Ha teheted, akkor meglátod, hogy a napi rutin, amit az állattartás ad, a gondoskodás róluk, megad egy olyan extrát, amivel már jobban érzed magad. Ha meg belejössz, akkor egyszercsak megtalálnak a közelben élő kevésbé tapasztalt állattartók, hogy mit hogy kell csinálni.

Velem legalábbis így történt.

Állatok helyett csinálhatsz bármi mást is. Városban mondjuk nincs sok ötletem mit lehet kezdeni az embernek magával, ezért költöztem el onnan. De azért, mert én nem találtam, még tuti van, gondolkodj el rajta, mi érdekel, járj utána, de ne azért, hogy emberekkel találkozz, hanem azért mert téged leköt.

Keress bármit, amiben sikerélményed lehet és túljutsz a legtöbb nehézségeden :)

2014. dec. 16. 17:38
 17/17 anonim ***** válasza:

Sokan nem boldogon, talán meglepődnél, hogy mennyien...

Első legfontosabb lépés, hogy szerezz önbizalmat, mert azt hiszem nincs túl sok neked... Második pedig a próbálkozás... Ha bezárod magad, az se talál meg/tud rajtad segíteni, aki egyébként megtenné... Hidd el, ha máshogy állsz hozzá a dolgokhoz, sok minden megváltozik.

2014. dec. 22. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!