Más is így van középiskola elvégzése után, hogy egyedül van?
Ha tanulsz, akkor ott újra megismerhetsz embereket. Vagy ha dolgozol, akkor ott is.
Ha csak otthon ülsz, úgy valóban elég nehéz ismerkedni, barátkozni.
nálam általános után volt ugyanez, 0-ztam a baráti köröm...középsuli után 1-2 haver maradt suliból, de volt máshonnan...OKJ után max netes beszélgetések volt osztálytársakkal, ott se folytam nagyon bele a társasági életbe...de van egy jó megoldásom új emberek megismerésére...netes játékok...legjobb barátomat is neten ismertem meg...pár éve majdnem minden éjszaka skypeon beszélgetünk, általában 2-6 óra/este...személyesen havi 1-2x találkozunk...neten keresztül játszunk, dolgozunk együtt (otthonról végezhető fizetős munka közösen!)...szóval ha minden kötél szakad és van rá hajlamod (unalom űző + sok új embert ismerhetsz meg) akkor játssz netes játékokkal :) pl: WOW, GTA SA-MP...
21F
Én érettségi után éreztem azt amit te.
Viszont lett munkahelyem ahol sok haverság kialakult és onnan lett legjobb barátnőm:) akivel mai napig elválaszthatatlanok vagyunk.
Vmi sport,hobbi,suli,munkahelyek ezeken a helyeken lehet ismerkedni,barátságokat kötni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!