Miért van az, hogy évről évre egyre szarabb az életem? Mikor lesz már ennek vége?
#2-es válaszoló
Attól hogy valaki tanul még nem biztos hogy jobb lesz neki. A diplomások is ott vannak munka nélkül vagy külföldre emigrálnak.
Kérdező, neked azt javasolnám, hogy amint lehetőséged van, lépj le ebből az országból. Itt nincs jövőd!
Én NAGY Magyar jobbikos voltam és vagyok is, és mindig az volt az elvem, hogy nekem itt kell élnem és boldogulnom akármilyen is a politikai, gazdasági helyzet. De nem akartam olyan országban élni ahol a Fidesz vagy az MSZP van hatalmon. És látom és láttam mennyi agymosott, birka ember van, akik rájuk szavaznak, így valószínű itt a jövőben nem lesz változás, csak még rosszabb lesz.
Üdv: egy "kalandvágyó" magyar.
Tanulok én, de minek? Itt az iskolában nem tanítanak meg a logikus gondolkodásra, akkor meg minek?
Már azt sem hiszem, hogy a tanulástól függ a jövőm. Az csak akkor fontos, ha az a legnagyobb vágyam, hogy valaki felülről dirigáljon nekem. Sajnos egyre inkább látom, hogy nem teljesen érvényesülnek azok a mondás, miszerint ha eleget küzdesz valamiért, azt megkapod.
Én már nem is az egyetemi diplomámtól várom a munkalehetőséget, inkább a tudásért szeretnék továbbtanulni, és közben igyekszem a saját főnököm lenni.
Látom a környezetemben is, hogy egyáltalán nem az iskolai végzettség, mintsem a leleményesség számít. Egyik ismerősöm az egyetemi tanulmányait azért szakította meg, mert olyan szintre jutott el 20 éves korára, hogy többet keres már, mint a szülei ketten.
"Látom a környezetemben is, hogy egyáltalán nem az iskolai végzettség, mintsem a leleményesség számít"
Akkor rosszul latod. Amirol te beszelsz az max. a kivetel, nem a szabaly.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!