Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mit kezdjek a téli depresszióm...

Mit kezdjek a téli depressziómmal?

Figyelt kérdés
Tulajdonképpen egész évben megvan ez a dolog, de ha szép az idő az segít rajta egy kicsit. Rettegek a gondolattól is, hogy még 3 hónap tél, sötétség, hideg, rosszidő áll előttem. Élni nincs kedvem, állandóan sírni tudnék, szörnyen érzem magam. Járok pszichológushoz szóval ezt ne mondjátok, valami gyakorlatias tanácsot szeretnék, ha lehetséges.

2014. nov. 12. 19:09
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ksalol?Az vmi gyógyszer?
2014. nov. 12. 22:51
 12/18 A kérdező kommentje:

Igen, az egy gyógyszer.

Mint már említettem járok pszichológushoz elég régóta és már többféle antidepi meg szorongáscsökkentő gyógyszert kipróbáltam. Na meg az alvásproblémámra is van vagy 5 féle itthon. Az ilyenek csak álmosítanak (nem csak az altatók), nincs étvágyam tőlük, levertséget okoznak.. Legtöbbször még a hangulatom se jobb tőlük. És amúgy sem vagyok híve annak, hogy gyógyszerekkel tömjem magam 18 évesen. De, ha neked ez segít akkor megértem.

2014. nov. 13. 02:08
 13/18 anonim ***** válasza:
Ha nagyon mélyponton érzed magad a pszichológussal való találkozások közti időszakban, akkor beszélhetsz egyszer-egyszer az ifjúsági Lelki Elsősegély Szolgálattal a 137-00 ingyenes számon, amit Telekom vagy T-mobile számról érsz el hétfőtől szombatig 9-21 óra között. (Fülkéből is eléred)
2014. nov. 13. 12:11
 14/18 Misi77 válasza:
56%
Utazz el télből a nyárba! Nekem bevált! Február 5.-én a Kanári szigeteken kora nyári idő volt.. :)
2014. nov. 14. 00:59
 15/18 anonim válasza:
Szerintem legyél a barátaiddal , nézz érdekes filmeket vagy egy sorozatot , csináld azt amit szeretsz csinálni és a legfontosabb ne foglalkozz a téllel
2014. nov. 19. 13:59
 16/18 A kérdező kommentje:

1.Nem szeretek másokkal beszélni a problémáimról. Kell egy bizonyos szintű bizalom ahhoz, hogy megnyiljak másoknak. Semmiképp se telefonálnék ilyen helyekre, de azért köszi.

2.Ezt biztos, hogy jól átgondoltad? Suliba járok, és amúgy meg M.o.-on ki az Istennek van pénze ilyesmikre? Gondolom csak jólesett leírni, hogy te megtehetted.

3.Nem vagyok az a barátkozós, bandázgatós típus. Amúgy meg próbálkozom vicces filmekkel meg videókkal, de valahogy ahhoz sincs mindig hangulatom.

2014. nov. 22. 00:41
 17/18 anonim ***** válasza:
Hova valósi vagy?
2014. nov. 25. 20:32
 18/18 A kérdező kommentje:
Miért számít az? Egyébként Budapesten élek…
2014. nov. 26. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!