Mit kezdjek a téli depressziómmal?
Igen, az egy gyógyszer.
Mint már említettem járok pszichológushoz elég régóta és már többféle antidepi meg szorongáscsökkentő gyógyszert kipróbáltam. Na meg az alvásproblémámra is van vagy 5 féle itthon. Az ilyenek csak álmosítanak (nem csak az altatók), nincs étvágyam tőlük, levertséget okoznak.. Legtöbbször még a hangulatom se jobb tőlük. És amúgy sem vagyok híve annak, hogy gyógyszerekkel tömjem magam 18 évesen. De, ha neked ez segít akkor megértem.
1.Nem szeretek másokkal beszélni a problémáimról. Kell egy bizonyos szintű bizalom ahhoz, hogy megnyiljak másoknak. Semmiképp se telefonálnék ilyen helyekre, de azért köszi.
2.Ezt biztos, hogy jól átgondoltad? Suliba járok, és amúgy meg M.o.-on ki az Istennek van pénze ilyesmikre? Gondolom csak jólesett leírni, hogy te megtehetted.
3.Nem vagyok az a barátkozós, bandázgatós típus. Amúgy meg próbálkozom vicces filmekkel meg videókkal, de valahogy ahhoz sincs mindig hangulatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!