Kedves emberek! Én mindig nevettem azokon akik interneten barátot kerestek. De utolért a humorérzékem. Egyik percről a másikra senkim sem lett. Sem barát sem haver. Plusz egy lapáttal, hogy jönnek az ünnepek. Miért nem lehet bízni az emberekben?
Velem van a baj, hogy nem bírom elviselni a hazug szava hihetetlen embereket?Képes voltam egy 4 éves barátságot eldobni, mert már elegem volt abból, hogy már azt sem hiszem el, amit kérdez.
Tényleg meg kell magunkat játszanunk más képet adnunk beállnunk a divat sorba és lenyelnünk mindent, hogy legyenek barátaink?
Teljesen igazad van Húszas.
Teljesen. Persze néha kell inni, meg bulizni, nincs azzal baj, na de felkelni úgy Hétfőn, hogy alig várom, hogy menjek bulizni na az már a szürkeség droidság egyik jele.
Mert az élethez az nagyon kevés!
Nincs már értelmes emberi kommunikáció.
A húsz évesek írni és beszélni is alig tudnak.
Jaa faszomm,, de vagáánny,, gecc asz a bmw istenem gyere le.. Ennyi :D
Tehát mondok és sok mindenkit ismerek.
Voltak haverjaim, most is lehetnének, de nem ők nem.
Mert ennyit tudnak.
Tényleg megváltozott minden a saját bőrömön érzem.
Mióta az internet világát éljük, azóta alig van valakivel találkozási lehetőség.Ez elég nekik?
Akr hol akárkikkel voltam ide beleértem anyámat is, bárhova beültünk többet, mindenki a telefonját nézegette nyomkodta? Kis milliószor? Ez a beszélgetés?
Mi lesz a most 10 évesekkel 10 év múlva?
Sok kérdés merül e bennem.
A másik pedig, az, hogy csak meg kell dugni. Három négy kemény hetet áldoz egy lányra, randik, kajálások, mozi, egyszer lefekszenek és többet nem hívja fel.. Na ennek értelme??
Miért kell ezt csinálnia az embereknek? Miért kell ilyen üresen trehányul élni?Élet cél nélkül...
A legtöbb ember primitív érzelmi analfabéta ösztönlény, ez van, el kell fogadni. ez régen is így volt, csak most az internet megadja a lehetőséget arra, h még hü-lyébbek legyenek. A többség nem akar találkozni, se beszélgetni komolyabban, ezt már a saját magamon is észrevettem, egyszerűen túl komoly, filozofáló ember vagyok, az emberek nagy része nem kér belőlem, vagy csak olyankor, ha el akarják sírni a bánatukat.
Ahogy írtam, igazából a normálisabb barátságra vágyó emberek nagy részével sem lehet mit kezdeni, mert lusták találkozni, vagy mindenen problémáznak, vagy félénkek, nem mernek lépni.
Igen főleg az internet!
A saját bőrömön érzem, hogy sokkal kevesebbet tudok találkozni bárkivel is.
Meg a közös teló nyomkodások a kávézókban, grill partin.. Szégyenletes.
Én is pontosan úgy látom a dolgokat, ahogy te kedves kérdező. Mióta őszinte vagyok egy haverom sincs, de nem is hiányoznak. Sokkal jobb az élet képmutatás nélkül.
23/f
Jó érzés ha nem kell megfelelni senkinek, és nem kell képmutatás sem az emberek előtt.
Na de akkor látod még sem én vagyis mi vagyunk a hibásak.
Igaz kicsit kell csiszolni az őszinteségen..
Na de akkor is ez a helyzet lenne.
Sírnak az emberek, hogy nincs pénzük. Te meg azt mondod nekik, hogy azért nincs pénzetek, mert lusta tehetetlen emberek vagytok, akik csak irigykednek meg nyávognak más szegény embereknek. így persze hogy nem lesz pénzetek :)
Ugye hogy igaz? De amiért te ezt megmondtad nekik, máris rohad*k bunkó vagy, és a te hibáidat kezdik feszengetni egyből, nem azt a mondatot amit nekik mondtál róluk!
Igen sajnos lehet keveredett a bunkóságom az őszinteségemmel.Ezen változtatnom kell nekem is. Illetve mindenen :)
De akkor is nehéz a mai fiatalok között értelmes társaságot találni.
Én nem próbálkozom erőltetetten.
Majd alakul. Bár sok reményt nem fűzök hozzá, mert elég csak lemennem a boltba, és látom ezeket az embereket akiknek minden második szavuk valami g**i :D
Szóval valami csak lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!