Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Kedves emberek! Én mindig...

Heroes3 kérdése:

Kedves emberek! Én mindig nevettem azokon akik interneten barátot kerestek. De utolért a humorérzékem. Egyik percről a másikra senkim sem lett. Sem barát sem haver. Plusz egy lapáttal, hogy jönnek az ünnepek. Miért nem lehet bízni az emberekben?

Figyelt kérdés

Velem van a baj, hogy nem bírom elviselni a hazug szava hihetetlen embereket?Képes voltam egy 4 éves barátságot eldobni, mert már elegem volt abból, hogy már azt sem hiszem el, amit kérdez.

Tényleg meg kell magunkat játszanunk más képet adnunk beállnunk a divat sorba és lenyelnünk mindent, hogy legyenek barátaink?

2014. nov. 1. 21:28
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
Nem kell beállni a sorba, csak iszonyú nehéz megtalálni az embereket, akik hozzád valóak. Férfiakra, nőkre egyaránt vonatkozik. Én is nagyon furcsa, és valahol nevetséges dolognak tarto(tta)m, mert talán kicsit régimódi vagyok, de ez is lehet egy megoldás, hogy neten keresel társaságot magadnak.
2014. nov. 2. 13:35
 12/31 A kérdező kommentje:

Sajnos ha akarnék sem tudnék beállni a sorba.

Nekem nem megy a megjátszás, sem a jó pofizás.

El kell kezdenem új dolgokat, aztán kialakítani valami mást.

Csak sajnos nagyon óvatos vagyok az emberekkel.

Nehezen megy.

2014. nov. 2. 14:36
 13/31 anonim ***** válasza:
Ez azért túlzás! Mindenki nem hazudik! Abban igazat adok neked, hogy a legtöbb ember szeret a csorda után menni, de azért vannak még sorból kilógó emberek. Nagyon kiábrándultnak tűnsz... Nem kell megjátszani magunkat, ahhoz hogy szeressenek.
2014. nov. 2. 15:51
 14/31 A kérdező kommentje:

Nem is fogom.

Csak néha értettlenül álok egyes emberek viselkedése és szavai előtt.

Megpróbáltam pedig haverkodni a régi haverokkal ahol lakom.

És mi volt az első 20 percben. Gec* fasz** szop* ki ja meg kell ba**ni mindnekit.

Ennyit hallottam. Ennyit tudnak. Na most így? 80ból 80 ember ilyen akit ismerek? Pedig nagy a kör.. Nem egy városból..

2014. nov. 2. 21:53
 15/31 anonim ***** válasza:
Én nem tudom, hogy milyen társaságokba jársz, de elég szomorú, hogy CSAK ilyen emberekkel találkoztál... A szóhasználat volt az egyetlen probléma? Úgy értem a szavak is elég sokat elárulnak egy emberről, de ettől még lehet valaki jó ember... Milyen helyeken szoktál ismerkedni? Mi alapján választasz barátot?
2014. nov. 3. 16:31
 16/31 A kérdező kommentje:

Nem csak a szavak, hanem a viselkedés, és az, hogy hogyan látják az életet.

Tehát lelkileg nem lehet mellettük fejlődni, sem értelmileg.

Ismerek mindenkit mindenhonnan nem vagyok bezárva egy helyre, de eddig csak azt láttam, hogy a legfontosabb az embereknél az, hogy meg akarnak fejlődni a világnak.Ennyi.Semmi magán gondolat vagy értelmes szó.

Dugjuk meg ezt meg azt..Meg piáljunk és bulizzunk.

De ezek felett hunyjunk szemet.

De a szava hihetetlenség és a minden második szavam hazugság füllentés az már hát nem tudom ez az én fétisem vagy csak nekem megy az agyamra hamar, de ezt nem bírom elviselni.Segít az ember ahogy tud, de mikor te vagy bajban akkor csak a kifogások.

2014. nov. 3. 19:53
 17/31 anonim ***** válasza:
Teljes mértékben át tudom érezni az írásod, hasonló a helyzet nálam is. Megoldást nem találtam még, pedig keresek. Vagy talán nem is... Lehet elindult a beletörődés folyamata. Egyedül vagy, és akármennyire is társasági lény az ember, egyedül is lehet magad jól érezni. Én speciel egyedül kirándulgattam most ősszel, és jól éreztem magam. Kicsit talán akkor bizonytalanodtam el, amikor láttam hogy senki sem megy egyedül... Ja, de mégis. Én.
2014. nov. 3. 20:11
 18/31 anonim ***** válasza:

Én is át tudom érezni a problémád. Ha nem is teljesen ugyanaz, de valami hasonló velem is a helyzet mostanában. Ajánlom M. Scott Peck A járatlan út című könyvét.:) Én most olvasom és nekem nagyon sokat segített idáig.

Amúgy úgy tűnik eléggé kiábrándultál az emberekből. Nem minden ember megbízhatatlan, csak lehet, hogy nem a megfelelő emberekben bízol meg. Én is nagyon őszinte vagyok (származik is belőle elég problémám), viszont az őszinteség csak egy bizonyos fokig jó és a csomagolás is nagyon fontos, mert nagyon meg lehet bántani vele számunkra fontos embereket, illetve kevésbé is érhetjük el a célunkat, ha túl kemény a megfogalmazás... Szerintem, ha az ember megtalálja a társaságát nem kell megjátszania magát, hogy elfogadják... L/18

2014. nov. 3. 21:48
 19/31 A kérdező kommentje:

Szerintem jó emberek vagytok. És ez van. Ilyen helyzetben vagyunk.

És még hányan? Tényleg megesz a romlott társadalom?

Ennyire nem tudunk érvényesülni? :)

tehát meglepő hányan írnak. És hányan lehetnek még itt.

De kicsit ki kell nyitni magunkat, aztán több fény jön be.Csak mellette a legyek is sajnos.

Köszönöm mindenkinek :) !!!Lesz majd valami.

2014. nov. 4. 00:35
 20/31 anonim ***** válasza:
100%

"Bárki bármit mondhat, az ember egy érző lény.

Nem lehet úgy élni, hogy nem ragaszkodsz senkihez.És igen ez a világ nagyon el van korcsosodva.

Ha nincs okos telod, és nem tudsz menni heti egyszer bulizni, akkor nem tudsz beilleszkedni sem.

Egyszerűen csiki csuki az egész.Le kell nyelnem ezeket, és én is csak a verdákról meg a nőkről beszéljek és akkor lesznek haverjaim?Most be kell álljak a sorba ami a divatnak megfelel?Sosem hittem volna. Mint azt sem, hogy az emberek 99%-a szava hihetetlen erkölcsileg szürke, és minden mondatában van egy hazug szó. Mikor jön el az az illető barát, aki legalább fele annyit add vissza mint amit én adok?

Hogy lehet az, hogy annyian vannak egyedül, pedig okosak, jól neveltek, és viccesek is? 3 hónap egyetlen szó nélkül egy másik emberhez?

De legyen 100 hazuggal mint egyedül?

Álljak be a sorba és jó pofizzak, hogy legyenek haverjaim?Hogy ne legyek egyedül? Adjak fel hirdetést, hogy barátot keresek? :)

Tehát ebből látszik, egy szó mennyit is ér, ha nem tudsz senkihez sem szólni.

Nem tudok most többet írni.

Megoldás?"

Nincs megoldás. Ilyen ma a világ, Magyarország meg aztán totális erkölcsi mélyponton van. Az emberek zöme érzelmi analfabéta, csak piálni, enni és dug.ni akar, meg persze bulizni, ez van, a legtöbb ember ennyire egyszerű és igénytelen. Azon kevesek, akik meg nem ilyenek, általában lusták/félénkek, és nem lehet őket kimozdítani, vagy kiderül róluk, h ők is csak du-gni akarnak, vagy azon problémáznak, h mennyi idős vagy stb. Őszintén szólva én nem láttam még normális barátságot itt Magyarországon, és a saját tapasztalatom is az, h csak addig kellek az embereknek, amíg elsírhatják a bánatukat, de oda-vissza már nem működik.

Azt már írtam,h akik okosak, jól neveltek, azokról is sokszor ki szokott derülni, h felszínesek vagy megbízhatatlanok, vagy nem mernek lépni, vagy ha te kezdeményezel, akkor sem csinálnak semmit, hasznavehetetlenek.

Amúgy meg az emberek nagy része nem szereti a hozzád hasonló filózó, "problémás" embereket, ők szórakoztató bohócokat akarnak.

Vagy beállsz a sorba, és te is droid leszel, aki melózik, du.g és eszik csak és elröhögcsél, bulizgat másokkal, vagy vársz éveket arra,h találkozz vkivel, aki alkalmas értelmes (baráti) kapcsolatra, esetleg beletörődsz a magányba.

2014. nov. 4. 17:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!